Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gian Carlo

Kontakty intymne zięcia z teściową.

Polecane posty

Gość Gian Carlo

Dowiedziałam sie, ze znajomy utrzymuje jakieś kontakty intymne ze swoją teściową, chociaz ona nie jest prawdziwa tesciową tylko druga żoną jego teścia. Jestem w szoku, nie wiem jak tak można. Co o tym sądzicie?. Czy to zboczenie?

Gość ab7
podobno raz nawet jeden facet w dniu ślubu noc poślubną spędził z teściową więc nic mnie już nie zdziwi

Gość Gian Carlo
O kurczę, co to za układy. W pale się nie mieści. Może byl pijany i myślał, ze to żona w czasie nocy poslubnej.

Gość ab7
z tego co słyszałam rozstał się potem z żoną i żyje z teściową więc patologia na maksa

Gość Abs 8
ab7- a czy to przypadkiem nie byłeś Ty? Piszesz "podobno" bo tak zapiłeś,że nawet nie pamiętasz:D:D:classic_cool:

Gość Dr Heffter
Doskonały temat na pracę naukową. Myślę,że materiału badawczego do niej by nie brakowało. Dla chcącego nic trudnego:classic_cool:abs8 ha ha ha coś w tym jest.

Gość Gian Carlo
Z tego co mi wiadomo to rożnica między nimi jest 10 lat, ale ta pani nieźle sie trzyma jak na swój wiek, tylko czemu taka nawiwna, zeby się plątac w takie układy damsko- męskie. Chociaż to on był inicjatorem. Temat na prace naukowa dobry, ale może zbyt duzo wodolejstwa by w tym bylo.

Gość ab7
a może to o was napisałam :p

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
MILF jest już po porodzie i ma psycho-seksualny rozwój w pełni rozwinięty taka kobieta. GILF mimo, że przekwitł też jest do seksu stworzony! MILF'ice są najlepsze w łóżku! lepsze, niż pierwiastki i nieródki!

Gość Gian Carlo
Co znaczy MILF? bo nie rozumiem.

Gość Gian Carlo
Terza kumam, ale ten zięć ma żonę i też mają dziecko, więć żona też jest MILF, to po co mu ta pseudo tesciowa?

Gość ghhjhjk
MILF- mila i lubi fiuty

Gość Gian Carlo
Dobre określenie- miła i lubi fiuty.

Gość manelka
Aż taka laska ta przyszywana teściowa, że tak go pociąga? No dziwne to troche jak dla mnie.

Gość Gian Carlo
Dla mnie to nie tylko dziwne, alke wręcz nienormalne. Niech napiszą coś panowie zi.ęciwie, którzy też się ... ze swoimi teściowymi.

Gość bogna.47
jak teściówka lepsza od córki to co ma sobie chłopak żałować, a może on ma większe potrzeby i nie wystarcza mu tylko zona. A ciekawe czy z ta prawdziwą teściowa też się trzyma w sensie kontaktów intymnych. Może też.

Gość Gian Carlo
Dowiedziałam się nawet, ze jakieś trójkąciki tez tam wchodzą w grę. Coraz bardziej mnie to irytuje, gdyż ja znam tych ludzi. Mało tego-zięciulek umawia się z laskami na lodzika i inne zabawy. Żona o niczym nie wie. Przy zonce to zgrywa kochającego mężusia. Obłuda, ze aż mdli.

Gość manelka
Dla mnie to patologia. Moze powinnas powiedzieć jego żonie, albo jej mężowi.

Gość Gian Carlo
Nie wiem, czy powinnam powiedzieć. Troche się boję.

Gość Gian Carlo
Ale tu cisza.

Gość luizjana taka sobie
Lepiej się autorko nie wtrącaj w te ich układy, bo jeszcze Ciebie posądzą, że z nimi sypiasz. Normalne to to nie jest i rozumiem Twoje oburzenie, ale to ich sprawy, może tak lubią.