Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrianna smutna porzucona

To forum mnie dobija, na dodatek zostawił mnie facet , bo...

Polecane posty

Siedzę na tym forum już od dawna. Smutno mi trochę, kiedy kolejna z Was na topikach staraczek zachodzi w ciążę, a ja ciągle nie. Dobija mnie wchodzenie tutaj , bo jest tutaj tyle szczęsliwych matek... Tak Wam zazdroszczę. Na dodatek po wielu latach zostawił mnie narzeczony , ponieważ nie mogę mieć dziecka. Powiedział, że On już od dawna jest gotowy na dziecko i marzy, żeby zostać ojcem, a ja nie mogę Mu tego dać, więc... konflikt interesow, musimy się rozstać, nie ma wyjścia.... A ślub był zaplanowany na za 3 mies. wszystko mi się zawaliło, zostałam sama :(

Gość powiem ci tak
skoro z takiego powodu cię zostawił, masz dziewczyno cholerne szczęście, że do ślubu nie doszło

Gość bogna.47
Może powinnaś rozpocząć leczenie w tej kwestii. Skąd wiesz, że nie możesz miec dziecka?

Mam problemy z tarczycą, niedrożność, oczywiście leczę się i próbowaliśmy tyle czasu i nic , ciągle nic.

To jeszcze nie przesądzone. Ciesz się, że Cię zostawił przed ślubem. Jeszcze spotkasz normalnego faceta i kto wie ...

Gość nikt nie mowi ze
up

moja ciocia tez miała takie problemy. Leczyla sie i wogole a lekare jej powtazali ze to chyba nie ma sensu bo nie ma szans. tez tak jak Ty starala sie zajsc i baardzo zazdrosciła mamusiom i zaciążonym. Ikiedy dała sobie totalnie spokój i juz ja nie ruszały brzuszki i małe dzieci. okazało sie ze zaszła w ciaze 2 miechy pozniej. wiec widzisz wszystko jes mozliwe a nassz organizm czasem potrafi sie zmobilizowac :) a wzgledem nazeczonego to w pelni zgadzam sie z wypowiedza wyze ze nie jest Ciebie wart i dobrze ze wyszlo to przed slubem :)

Lepiej, ze do slubu nie doszlo. Znajdziesz swoja prawdziwa druga polowke. Powodzenia. Pozdrawiam.

Gość bubu27
zgadzam sie z sodalite:) lepiej teraz niz pozniej, wspolczuje ex-narzeczonego..sama nie moglam zajsc w ciaze przez kilka lat, na co moj maz stwierdzil ze widocznie tak musi byc, i ja jemu wystarcze, po prawie 4 latach zaszlam naturalnie, zaskoczylo po laparoskopii, takze nic straconego w Twoim przypadku, teraz pozostaje kwestia znalezienia fajnego faceta;) powodzenia