Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evangarda

Moja mama...aż nie mogę w to uwierzyć.

Polecane posty

Gość Evangarda

Dobra zacznę od tego, że moja mama jest bardzo atrakcyjną kobietą i nie wygląda na swój wiek. Rozwiodła sie z moim ojcem dawno temu i z nikim się nie wiązała. Kilka dni temu niechcący podsłuchałam jak rozmawia przez telefon z facetem. Szłam do kuchni a ona mnie nie zauważyła. Ucieszyłam sie, że kogoś ma i wreszcie będzie szczęśliwa. Wczoraj poprosiła mnie o napisanie smsa do jej siostry imieninowego, więc wziełam jej kom. a ona mi dyktowała. Weszłam w skrzynkę a tam patrzę kilka smsów od X znajome imie, więc sprawdzam numer. Myślałam, że umrę to był numer mojego dobrego kolegi z uczelni. Oczywiście nie zapytałam jej o to, napisałam smsa i tyle. Dzisiaj rano jak brała prysznic przed wyjsciem do pracy przepatrzyłam jej skrzynkę. Ona ma romans z moim kupmlem. Ona 45 on 24:o Jesoo nie wiem co robić, jakoś mi tak dziwnie. Wiem, że mój kumpel strasznie sie ślinił na moją mame. On jest naprawde przystojny i nawet jak kiedyś był u mnie na grillu. Było dużo znajomych i mama przyszła się przywitać to ją zagadywał. Chyba od tego to się zaczęło.

Gość hsajdkhc
i w czym problem? są wieksze tragedie na tym swiecie, roznica wieku nie ma znaczenia. Moja mama np jest uzalezniona od narkotykow i bylo z nia kiedys wiele przeboji(juz wyszla z tego naszczescie) TO jest tragedia a nie tam twoje....

Gość junakoss
no. a moja zmarła kilka dni temu :(((

Gość Evangarda
ej no ale co ja mam zrobić spotyka sie z kimś kto mógłby być jej synem i skoro to ukrywają to chyba sami musza wiedzieć, że jest to trochę nie bardzo. A poza tym nie wiem czy mam X powiedzieć, że wiem ehh nie chce wyjśc na szpiega bo dowiedziałam się o tym przez przypadek ale fakt jest, że sms czytałam a nie powinnam:(

Gość daj im spokój!!!
może sama masz na kolesia ochotę co?

Gość jenyyy
ciesz się, że Twoja mama jest atrakcyjna i że jest szczęśliwa, bo czy to ważne czy on jest młodszy??? bo to Twoja mama to nie ma prawa do sexu, czy jak?????

Gość wymarzona
daj temu spokoj,czekaj na rozwoj wypadkow,oni sami wczesniej czy pozniej dojda do wniosku,ze to nie ma sensu,ewentualnie jedno z nich.

Mama urywa ten fakt pewnie właśnie dla tego, że boi się twojej reakcji oraz otoczenia. Po za tym pewnie jest zawstydzona. Uważam, że to nic zdrożnego kochać kogoś zdecydowanie młodszego od siebie, bo serce nie sługa ;) chociaż wyobrażam sobie, że dla Ciebie może to być lekki szok, i ciężko Ci będzie nad tym przejść do porządku dziennego.

Gość Evangarda
gwarantuje, że nie mam na niego ochoty bo jestem w związku i to szczęśliwym, więc sory ale zazdrość odpada! No wiem, że ma prawo i ja i ona nie mamy przed sobą tabu zawsze w z mama mogłam gadać otwarcie o seksie i zwrócić się do niej o każdą rade. Ale co z otoczeniem? Sąsiedzi, znajomi i przede wszystkim jego rodzice? Nie wiem nawet ile to trwa ale jeśli od tego grilla to prawie 2,5 miesiąca. Wiem, że X po tym grillu kilka razy mi mówił, że moja mama jest niezła laska i że dał by jej jakieś 35 lat. Nawet zażartował, że chętnie by się z nią umówił (chyba badał wtedy moją reakcję) ja na to odparłam: Weź daj spokój to moja mama!

Gość fg8r
daj spokoj swojej matce, gowniaro po 1 to powinnas dostac po dupie za czytanie jej smsow, ona wolna, on wolny to w czym problem? niech sobie kobieta pouzywa zycia z mlodym ogierem, nalezy jej sie 🖐️

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie sadzisz ze Twoja celowo zostawiła te smsy, pewnie chciała zebys je zobaczyła, nie panikuj, ciesz sie ze mama jest szczesliwa

Gość Evangarda
Serio tak mówicie?:) Troche się uspokoiłam bo myślałam, ze będą negatywne opinie:) a tu widzę, że nie pojechaliście po mojej mamie. Ja naprawdę chciałabym żeby była szczęśliwa. Nie wiem czy X jest trafnym wyborem. Zobaczę jak to się rozwinie. Może powinnam lekko jej zasugerować, że może kogoś ma bo ostatnio chodzi taka uśmiechnięta, to wtedy mi powie. Już sama nie wiem jak zagadać.