Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typowy nieszczesnik i lamaga

mam jedno pytanie!

Polecane posty

Gość inuficjenda
Powiem tak :) dużo rozmawiałam z lekarzem po tamtym incydencie. Troszkę co innego jest kiedy tak zwane palpitacje serca masz na tle nerwowym, a układ króżenia ogólnie pozostaje zdrowy, a co innego, gdy układ króżenia jest chory, wtedy właśnie może dojść do wyłożenia się zażywając propranolol, to wiem z własnego doświadczenia :) Nie warto psuć sobie imprezy i innym :)

Gość inuficjenda
przepraszam za literówki, ale coś mi klawiatura szwankuje :D Miało być "krążenia" :)

to moj chory uklad nie zgaza sie na te 2 drinki :) zreszta ja tam pic nie musze ale wolałem zapytac jak dlugo bierzesz te tabletki?

Gość inuficjenda
Jak dotąd nie mam żadnych skutków ubocznych. Może kwestia czasu, ale ja nie mam.

Gość inuficjenda
zagraża, zagraża, bo właśnie mając zdrowy układ krążenia, biorąc propranolol na palpitacje na tle nerwowym ma trochę inne skutki, niż właśnie gdy masz problemy z układem krążenia i bierzesz je na schorzenie typowo układowe. Ja biorę już około 5 lat z krótkimi przerwami, bo lekarz tak postanawia.

Gość inuficjenda
ale ja jestem zakręcona dzisiaj :) popełniłeś literówkę, a pewnie chodziło ci o to, że twój układ nie zgadza się na dwa drinki, a ja przeczytałam, że nie zagraża się na dwa drinki :D Jak widać upał robi swoje :D

to ja jestem zakrecony:) nie mniej jednak też zagraża :) 5 lat do dlugo .ja mam je narazie na próbe.lekarz zabronil przerywac tylko stopniowo jakby mi nie pasowały.wolałbym żeby pasowały bo tego wesela nie wybacze potem :D