Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaei

oddac psa z powodu ciazy??

Polecane posty

Gość kaei

to mozliwe?

Gość kaei
niby dlaczego jestem idiotka??? moja kolezanka chce oddac psa, wzieli go z mezem pare miesiecy temu. dziecko juz maj kilkuletnie. zastanawiam sie czy nie jest w ciazy, bo mowi ze to z powodow osobistych chce go oddac.

Gość o ja p.....
pisz jasno albo ci jebne, o co chodzi w tym belkocie /????

Gość 260790
nie wiemy jakie to powody osobiste, moze boi sie ze przez to ze bedzie musiala psu kupic karme to dziecku czegos zabraknie. Nie wiem, ja mam owczarka niemieckiego i nie wyobrazam sobie jej oddac no chyba, ze malenstwo bedzie mialo alergie albo pies bedzie nie teges wobec dzieca. Tylko te dwie opcje...

Gość lelus
Nie cierpie takich ludzi. Biora zwierzaka a potem gdy im sie znudzi pozbywaja sie.... brak slow. :(

Gość a dziecko też oddasz
jak ci się znudzi???????????

Gość kaei
no zastanawiam sie dlaczego chce oddac psa! skoro miesiace temu go kupili.

Nie oddałabym psa za żadne skarby świata... Nie po to bierze się psa żeby za jakiś czas go oddać, nie pomyślałaś prędzej że możesz kiedyś chcieć mieć dzieci? I co wtedy z psem? Wydaje mi się, że pies się przyzwyczai do dziecka. W końcu dziecko rośnie powoli, będzie się do tej sytuacji przyzwyczajał powoli że jest ktoś nowy. Jedyne co bym zrobiła, to zaszczepiłabym psa na wszystko co możliwe, o ile tego nie robisz oczywiście... Na wszelki wypadek żebyś się czymś od psa nie zaraziła w ciąży...

Gość Jak się nie podoba
Oddać psa to jak oddać własne dziecko :O Poza tym ten pies też kocha i to okazuje , a dziecko to mały drący ryja terrorysta :O

Wydaje mi się, że pies się przyzwyczai do dziecka. W końcu dziecko rośnie powoli, będzie się do tej sytuacji przyzwyczajał powoli że jest ktoś nowy. Jedyne co bym zrobiła, to zaszczepiłabym psa na wszystko co możliwe, o ile tego nie robisz oczywiście... Na wszelki wypadek żebyś się czymś od psa nie zaraziła w ciąży... co jedna to glupsza widze :-)

Gość Jak się nie podoba
Pies zostanie , a mały gówniarz pewnie będzie się nad nim znęcał :O Bachory potrafią psa za uszy albo ogon ciągnąć tak , że aż słychać na klatce jak piszczy z bólu :O Powiedz tej koleżance , że jest podłą suką .

Gość kaei
nie moge jej zapytac... pytam tylko czy zdarza sie tak ze kobieta zachodzi w ciaze i trzeba sie pozbyc psa.. nie wiem czy jesrt w ciazy, tylko tak sie domyslam. maja bardzo male mieszkanie.

Zawsze szczery----> skoro nasze wypowiedzi są głupie to może sam coś mądrego poradzisz co?

Gość 260790
dziecko sie uczy, ze zwierze tez czuje bol i ze nie wolno tak robic a jakby dalej ciagalo za uszy czy ogon to kare by mialo jakby nie bylo.

Gość 260790
Kota to wiem, ze niektore osoby oddaja bo odchody powoduja toksoplazmoze. No a sa kobietki bardziej i mniej bojace...

koro nasze wypowiedzi są głupie to może sam coś mądrego poradzisz co? kobieto, radzisz jakiejs nawiedzonej kretynce zeby uwazala na ciaze, podczas gdy to jej kolezanka oddaje psa i to wylacznie wytwor wyobrazni autorki tematu, ze ta kolezanka jest w ciazy, to po pierwsze po drugie, co madrego chcesz radzic na chora ciekawosc? psychiatre?

Gość kaei
:( mam chrapke na jej meza.. ale jak jest w ciazy to odpuszcze...

Zawsze wszystko czytasz ze zrozumieniem? Chcę przekonać, żeby nie oddali psa bo to jest chamskie brać psa a później go oddać... Pies mimo że jest zwierzakiem ma jakieś uczucia, przywiązuje się do człowieka...

Chcę przekonać, żeby nie oddali psa bo to jest chamskie brać psa a później go oddać. kogo chcesz przekonac? autorke? a skad wiesz, ze ona ma psa? :-) kuzwa zlot idiotow

Gość provokejszyn j@k nic.......
niom,wszyscy jestesmy idiocmi.........

Gość chyba nie rozumiem';';
zawsze szczery to menel. Jesli ktos poczyta co pisze, jak czesto tu jest, na ilu tematach, to trzeba przyznac, ze w zasadzie nie jest to zaden skurviel a czlowiek skonczony, pozbawiony realnego swiata, ludzi, milosci, kobiety. On nie ma nic, procz glupich topikow tutaj. Ktory inteligentny, zaradny, niezalezny facet spedzalby tu tyle czasu, madrzac sie ( wg niego ) na forach ? Ktory? Jaki? Wy go obrazacie, on sie tym kreci, cos sie dzieje w jego zyciu, im wieksza zwroci uwage, tym wieksza adrenalina :-) oj..przykro mi za ciebie Zawsze Szczery, nie zlosliwie a z czystego serca.

Gość chyba nie rozumiem';';
i tak. O ba! Rozumiem twoj cynizm, cieta riposte, sarkazm, ironie, a jakze. Chodzi o to, ze ciagle tu jestes :-( tzn. prawie 24 h, jestes wszedzie i nie chodzi o to jak piszesz i co piszesz a z jaka czestotliwoscia. Dlatego zaczelam zastanawiac sie nad twym zyciem prywatnym :-(