Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńka_28

Chyba wpadłam!

Polecane posty

Gość kasieńka_28

Hej! Proszę, poradźcie coś! Chyba jestem w ciązy! Niestety nie jest to dobry moment. Mam już troje dzieci. Najmłodsze ma dopiero 5 miesięcy (też nieplanowane), starsze 2 lata i najstarsze 3,5. Nie wiem czy sobie poradze z kolejnym dzieckiem. Kochaliśmy się w 12 dc . Niestety bez zabezpieczenia.Mysłalam ze do zapłodnienia nie dojdzie bo mam dośc nieregularne miesiączki, ale już nie mam okresu 2 tygodnie i bolą mnie piersi.

Gość ale upał....
Skoro nie chciałaś kolejnego dziecka to trzeba było wcześniej pomyśleć i się zabezpieczać. Co Ci mamy niby doradzić?

Gość gbgf
hahaha - porawiłaś mi humor na cały dzień ;p

Gość bershkaa
dobre prowo:classic_cool:

Gość teee kasienka
jesteś pozbawioną mózgu zwykłą ruchaczką!!! Żal mi twoich dzieci, miejmy nadzieję, że sąsiedzi naślą wreszcie na was opiekę społeczną i dzieci znajdą normalnych nowych rodziców. Bo jedyne co robicie z mężem, to sie ruchacie bez gumki w dni płodne!!! Gdzie ty miałaś wtedy głowę babo??? Pewnie na blacie w kuchni albo w szczelinie za pralką hehe! Ale ruchawica!

trzeba było skorzystac z tabletki 48 po ja wpadlam ale sie nie martwie;p

Gość kasieńka_28
Po pierwsze , to z męzem się nie rucha tylko kocha. Skoro tak piszesz to wychodzi na to ze to ty jesteś ruchaczką, nie ja. To nie Twoja sprawa. Po drugie stać mnie na kolejne dziecko, jednakże nie wiem czy kondycyjnie i psychicznie podołam. po trzecie zrobiłam dzisiaj test i wyszły dwie mocne kreski, czyli JESTEM ZNOWU W CIĄŻY! Jakoś to bedzie. Na razie nie umiem się tym cieszyć...

Gość ejfoewhfowengfljelkge
skoro jestes taka zajebista, i nikogo ma to nie intereowac - bo to twoja sprawa w takim razie ja się kurwa pytam PO CO PISZESZ O TYM NA FORUM?

dziewczyno co ja bym dała zeby tak wpasc próbowałam wszystkich metod i tak to jest ci którzy nie chca miec dzieci je mają!!!

Gość trzymaj się!!
dasz radę!!!! gratulacje!!!! inne mogą tylko Ci tylko pozazdrościć. znam kobitkę która ma 4 dzieci i daje radę :) kiedyś ludzie mieli po 6, 7, czy 8 dzeci i przy gorszych warunkach żyli - DASZ RADĘ a dzieci będą miały wesoło!

Gość szokers
usunac?:o no co my ci mozemy doradzic?

Gość idz usuń
jak chcesz to podam ci adres sprawdzonego miejsca, przystepne ceny i fachowa opieka.

Gość Ewelina18
kobieto przystopuj troche .. 4 dziecko w wieku 28 lat hahahahahaha no nie dziwie sie że takie okreslenie pod twoim adresem .. ;> jak dla mnie glupota i faiktycznie nie jestes inteligentna ;d

Gość szokers
idiotow nalezy rzucac na pozarcie :o

Gość ale krolicaaaa
kuźwa ale królica, współczuć tylko chłopu, ty się babo nie umiesz zabezpieczać, z mężem też się trzeba umieć kochać a nie pierdolić na potęgę

Gość programistka
Jejuś skąd w Was tyle jadu??? Ludzie!!!! Dlaczego tak na nią najeżdzacie??? Poza tym to Wy najezdzający na nia wlaczcie myslenie - chyba nie o to pytala !!!!!!!!!!! Rany, co za ludzie :/ Tak myslalam, ze to ciąża. Dwa tygodnie spozniania okresu to dosyc dlugo. Nic sie nie przejmuj, podejrzewam ze jak juz urodzisz to bedziesz sie cieszyc, Twoje dzieci naprawde beda mialy fajnie bedac razem, rzadko sie teraz tak zdarza. Na pewno nei bedą egoistami i egocentrykami. Ostatnio nawet myslalam ze na starosc fajnie miec tyle dzieci bo zawsze sie ktos Tobą zajmie. A przemyslenia te mialam po powrocie po operacji ze szpitala Całuję i trzymam kciuki :D

Gość a neich sie rozmnażają
przyda nam się klasa robotnicza, ktoś musi na emerytury pracować

no cóż, jesli jestes w ciazy, to gratuluje. Tylko zaniepokoilabym sie twoim stanem zdrowia. no i poradzic sobie z takimi malymi dziecmi - to nie lada wyczyn... :(

Gość a neich sie rozmnażają
heh he na starość się ktoś zajmie...kolejna naiwna...im więcej dzieci tym więcej kłótni co kto dziedziczy i kto ma matce czy ojcu pomagać

Gość programistka
hehe to ty jestes najiwna/y jezeli myslisz ze ktos obcy bezinteresownie sie Tobą zajmie. ja wzielam akurat przyklad z życia

Gość a patologia niech sie pieprzy
jak dostanie chałupę to i obcy się zainteresuje

Gość nie rozumiem tych babbb
ty chyba uważasz, ze jak ma się męża to należy to tą swoją piżdzisko rozwalać wszędzie, też mam męża od lat i mam jedno dziecko, nie sztuka dac i być w ciąży, sztuką jest dać i nie być w ciązy.To tylko patologia rodzi dziecko za dzieckiem

Są dzieci nie planowane, nie ma nie kochanytch. A przynajmniej nie powinno byc> poradzisz sobie, dziecko to skarb, przekonasz się :) Tak moja mama przynajmniej moja mama tak mówi :D Skoro masz męża i dzieci to spokojnie podołasz :) zobaczysz :)

Gość ale kroliceeee
czy zaraz po porodzie będzie kolejne i później kolejne, bo przecież masz męża to możesz dalej rozwalać to piżdzisko ile wlezie

Gość ale glupie myslenieee
coż z tego, że ma sie męża, ja jak byłam panną to więcej miałam seksu jak teraz mężatką

Dlatego ja zaraz po pologu mocno sie zabezpieczylam,nie chce tu oceniac ale troszke bezmyslnie,wiadomo ze kobieta po ciazy najszybciej zachodzi i to 12 dzien cyklu? Sa prezerwatywy jesli chce sie na szybko jest mnostwo srodkow tym bardziej ze piszesz ze was stac na dzieci to na srodki anty powinno tym bardziej :)