Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOwicjusz.1990

Allegro - pomocy

Polecane posty

Gość NOwicjusz.1990

Hej Mam pytanko Jak dotychczas, kupowałem tylko na Allegro. Teraz chce wystawic pare swoich rzeczy, i niemam pojęcia jakie są za to oplaty ? np jak wystawie rzecz za 20 zl czy bedzie mi sie to oplacalo ? Placi sie jakis procent od ceny czy jak to jest ?? Niech mi ktos to wytłumaczy, z góry dziękuje :) Pozdrawiam

Gość chinota
jak będziesz sobie wystawiał przedmiot to ci się wyświetli co ile kosztuje to są raczej grosze, co kosztuje to ustawienie ceny minimalnej na przykład, bardziej się opłaca kup teraz albo od 1 zł najtrudniejszy jest pierwszy raz, a potem już z górki ;)

Gość NOwicjusz.1990
Dzięki za pomoc :) Musze wystawic kilka rzeczy bo potrzeba mi kasy na porzadny urlop:) Wiem moge sie dowiedziec pierw ile za co zaplace zanim wystawie ?

Gość fghdfg
po ustaleniu opisu, wgraniu zdjęć itp. masz stronę z tym jak będzie wyglądać strona z aukcją a na górze będziesz miał wyliczone opłaty za wystawienie

Gość chinota
tak, jak wystawiasz to decydujesz się na różne opcje, zależy co wybierasz. przed ostatecznym wystawieniem rzeczy masz ostateczny koszt. Po wystawieniu aukcji o ile pamiętam możesz też te opcje kupna zmienić jeszcze przez 1 dzień wystaw sobie jedną niewielką rzecz i sam zobaczysz

Gość NOwicjusz.1990
to placi sie na poczcie ? oki juz wszytsko wiem, dzieki jeszcze raz za pomoc :) Racja najgorszy jest pierwszy raz

Gość fghdfg
dodaj sobie też możliwość wysyłki za pobraniem. ok 50% moich obrotów to właśnie przesyłki pobraniowe.