Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj PMS

zbliża mi się okres i...

Polecane posty

Gość moj PMS

Mam straszny humor, dogryzam wszystkim, potem przepraszam i płaczę, sama ze sobą nie moge wytrzymac. Do tego wyskoczyły mi pryszcze, wysadziło brzuch, czuje sie strasznie.

Gość hyhyhiiii
zrób kasztanka

Gość moj PMS
taaaa, udrozni mi przejscia, nie dzieki:-)

Gość wysraj sie

Gość wysraj sie
zapewne jest to powodem zbyt duzej ilosci zlogow w jelicie grubym. Gdyby Hitler robil sobie lewatywe, nie byloby 2 wojny swiatowej, poniewaz zlogi w jelicie grubym uciskaja na nerwy, czlowiek staje sie rozdrazniony i czuje sie duzo gorzej. za to, po lewatywie cera nabiera piekna, wlosy lsnia bardziej, wiele dolegliwosci przestaje w ogole nam dokuczac, a zycie wydaje sie piekniejsze!:) takze polecam, wysraj sie, przy pomocy irygatore, tudziez innego sprzeru lewatywowego, aczkolwiek irygator jest potęgą

Gość moj PMS
nie chce srać, chce to przezyc. Ludzie nie mogą ze mną wytrzymac a ja mam dostac ciote za 5 dni...+5(okres) to 10 dni wkurwiana ludzi i wkurwiania sie na ludzi

Gość hyhyhiiii
to pierdnij tylko

Gość wysraj sie
nie sciemniaj, podczas okresu nie ma juz PMS i czlowiek nie jest juz taki podkurwiony!

Gość hyhyhiiii
ona nie ma okresu jeszcze :o

Gość moj PMS
Co człowiek to inny organizm, mój okres trwa 7 dni, 5 to dla mnie męka.

Gość wymarzona
chlebek by polecila zrobienie kanapeczek.

Gość moj PMS
To wszystko dzieje się, ponieważ jestem wikanką i tańczę nago przy ognisku w lesie wraz z innymi dziewczętami. Gdy to wszystko kończy się, kopulujemy z wilkami, uprzednio smarując się tłuszczem wołowym, aby te prężne zwierzęta dosiadły nas. Gdy to wszystko kończy się, jestem na maxa odprężona, ale dokonujemy tego rytuału jedynie raz w miesiącu i jestem niesamowicie zniecierpliwiona oczekiwaniem, a rodzinie wmawiam, że to PMS. Tak naprawdę wcale nie miewam okresu, bo od 2 miesięcy jestem w ciążu. Urodzę wilkołaka

Gość moj PMS
No no, podszywie, akurat to mnie nie denerwuje. Pisz dalej niezły ubaw, baranie

Gość moj PMS
czemu od razu baranie? Powinnas czuc sie zaszczycona, ze zostalas wykorzystana do mojego projektu :classic_cool: zegnam, owco :O

Gość moj PMS
Oj nie zostawiaj mnie... poprawiłes mi humor, nawet nie bedzesz barankiem.

ostatnia @ miałam 19 czerwca była ona po 38 dniach cyklu (jest to mój rekord jeśli chodzi o długość cyklu) zwykle trwał 28 - 32 teraz tak miałam z powodu nerwów związanych ze ślubem, który był 19 czerwca. W 20 dnia cyklu kochałam się z moim mężem do końca. a przestałam czuć śluz, że mam dni płodne w 15 dnia cyklu. Teraz jest w 25 dniu cyklu i czuje się tak inaczej. cały czas mnie nakłuwał prawy jajnik tak pulsował jakieś 2 godz. po stosunku, teraz do teraz czuje jego ból i ból podbrzusza tak jak przed miesiączką mimo w odstępach czasowych nie jest to ból ciągły. Ból piersi. Mam jeszcze do @ ponad tydzień i do tego jak popatrzeć na brzuch to widać gołym okiem jak się rusza od oddychania i takie do tego delikatne drganie (pulsowanie). czy możliwe, że jestem w ciąży? co prawda bolały mnie piersi i brzuch nieraz 5 dni przed @, ale czy jest jakiś cień nadziei?