Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meszcyzna

KObiety;/;/

Polecane posty

Gość Meszcyzna

Wy jetescie po****dolone bo jak przeczytalem jedna wypowiec ze chlopak sie pytal laski czy moze wejsc i sie pytal jeszcze raz to ona byla wku***ona a jakby sie nie zapytal i by wyszlo dziecko to by bylo na synka ze ona nie chciala itp. wgl ja tak nie mam ze sie szybko spuszczam ale inni tak maja poniewaz strasznie ich podniecacie nie zdawajac sobie z tego sprawy i meszczyzni wybuchaja u was to ciezej bo biologicznie kobieta nie musi dostawac orgazmu tylko meszczyzna podczas sexu a co do tych meszczyzn co ruchaja i traktuja swoja partnerke jak dziwke lub maszyne do szczelenia galy to takich to powypier**lac bo kobieta tez potrzebuje troszke rozkoszy ale nie tak duzo wiec sie nie zapedzajcie i pomyslcie od czasu do czasu bo sie moze naprawde przydac.

Gość to jeszcze raz
ale tym razem po polsku :-s

Gość Meszcyzna
Dodam ze jestem prawiczkiem i wiem o tym fszyskim od koleguf

Gość mężczyzna nie jest od szczania
:D

Gość Meszcyzna
wogule to jeszcze nie wiem dzie ten kolega chcial wchodzic ale mysle ze to nic dobrego nie bylo

Gość Meszcyzna
tak szczerze to mnie te kobiety nie interesujom i nie kcialbym sie w nie spuszczac bo tylko dzieci z tego som

Gość Meszcyzna
ja czasem sie spuszczam w torebkie foliowom ,ale to jak w domu wszyscy spiom bo kiedys mnie mama pobila za to

Gość Meszcyzna
como tu quieras- w skrocie nie spuszczaj sie we kobiety bo bedom z tego dzieci , lepiej za mojom porada w torebkie foliowom jak te malutkie co bulki w nich dajom

Gość Meszcyzna
troche wstyd ale raz sie spuscilem nie kcacy na luszko i mama mnie kciala zbic ale pszeprosilem jom za to i nawet uprala jom tak szybko ze na wieczur pachniala lilijamy

Gość dobre und motzne
:D:D

Gość moj PMS
jag sie czlowieg zkópi to idzie to pszeczytadź... :):D 🖐️