Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A kukuuu

Fryzjer w Lublinie-upiecie/czesanie okolicznościowe

Polecane posty

Gość A kukuuu

błagam...doradzcie...:O Słyszałam o Toko na Sikorskiego, równiez tam 21 i Atalier... Vincent na okopowej.... Montownia? na Hempla?? help help

Gość A kukuuu

Gość albertk2
Szukasz dobrego Fryzjera Zajrzyj na www.NaszaUroda.eu Dzięki www.NaszaUroda.eu znajdziesz dobrego fryzjera dzięki któremu będziesz wyglądała cudownie na swoim ślubie, to dzięki naszej bazie odnajdziesz fryzjera kosmetyczki z twojego miasta. Szukasz fryzjera w Lublinie wejdź na? www.naszauroda.eu/Fryzjer/Lublin/ Szukasz Kosmetyczki w Lublinie? www.naszauroda.eu/Kosmetyczka/Lublin/ a moze szukasz manicurzystki w Lublinie www.naszauroda.eu/Manicure/Lublin/ Dzięki salonom piękności będziesz czuła się wyjątkowa na swoim ślubie a fakt że oni są w www.NaszaUroda.eu może potwierdzić jedynie ich profesjonalizm.

Gość sierpniowa panna młodaaa
Ja polecam fryzjerkę z okolic Lublina, z Bełżyc. sprawdzona ( czeszę sie u niej już od 6 lat, za każdym razem mam coś nowego i innego)

Gość gośćpaula
Ja polecam Pania Anie z salonu Pearls of Beauty na ul.Chodzki, czesała mnie na wszystkie najwazniejsze dni w moim zyciu w ostatnim czasie:) Wieczor Panieński,Slub,sesja i chrzciny:) i zawsze bylam zadowolona, wczesniej pracowała w innym salonie,ciesze sie ze wrescie załozyła swój:) polecam