Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajajaj

martwie sie o mojego pieska, moYe ktos cos doradzi?

Polecane posty

Gość jajajajajajajaj

mam takie pytanko...od miesiaca mam szczeniaka, jest w trakcie szczepien. Dzis mial szczepienie na nosowke. Weterynarz zabronila wychodzic z nim na dwor puki nie dostanie ostatniej tury szczepienia, a ostatnia ma za 3 tygodnie. A inna weterynarz powiedziala mojej znajomej, ktora tez ma pieska w podobnym wieku ze morze wychodzic na dwor zanim nie skonczy szczepien. Wiec lekarze zdania maja podzielone jak widac. Nie wychodzilam z nim normalnie na dwor ale kilka razy wzielam go bo nie mialam z kim zostawic. Wzielam go raz do lasu, raz nad wode i kilka razy do znajomych na ogrudek. Tak na osiedlu kolo domu nie spacerowalam z nim ani razu. No i mam zmartwienie. Od rana nie ma apetytu, a raz dzisiaj zwymiotowal. Obawiam sie ze moze zostal zarazony gdzies ta nosowka??A moze wyolbrzymiam??doktor go dzis badala i bylo wszystko ok, pozatymi wymiotami i brakiem apetytu nie mu nie dolega. A dodam ze zawsze bardzo duzo jadl, nigdy nie zostawial w misce ani troszke... Czy moge sie obawiac czy jednak wyolbrzymiam????hmmm?Kto pomoze i doradzi??Wie ktos cos na ten temat?

Gość gweg
lepiej nie wychodzić.. ale jak już musisz koniecznie to szczeniak nie może mieć jakiegokolwiek kontaktu z innymi psami :)

Gość wymarzona
mozesz z nim wychodzic bez problemu,moj weterynarz jak szczepilam mojego psa pozwolil z nim wychodzic zeby mogl sie zalatwic.

Gość jajajajajajajaj
w sumie kontaktu z psami innymi nie mial...moze ze 2 razy lekko sie powachal z jakimis, ale na pewno szczepionymi bo z wlasciecielami byly na smyczy. No to ja juz niewiem...puki co zalatwia sie w domu, ucze na gazete. A potem jak zaczne z nim wychodzic to jak go nauczyc zeby sie przestawil na dwor??Bo przyzyczaja sie w domu robic:(

Gość Sanetta
zamknij dupę, cwelu malinowy! do autorki: nic się nie martw. Może spróbuj zasięgnąć porady u jeszcze innego weterynarza z okolicy? Co do tych objawów: może to są efekty uboczne szczepien?

Gość jajajajajajajaj
byc moze ale zwymiotowal rano, potem nic nie chcial jesc a na szczepieniu bylam w poludnie....wieczorem tez malutko zjadl...no ale troche mnie pocieszyliscie,poczekam zobacze jutro jak bedzie, dzieki

Gość mój piesio też był osłabiony
i osowiały po szczepieniu,ale po kilku godzinach mu przeszło.nie martw się :)