Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteryjny autobusiasz

Ale dzisiaj dałem ciała w autobusie

Polecane posty

Wracałem sobie standardowo autobusem linii 820 , jak zwykle wpatrzony w szybę na dodatek lało się ze mnie jak ze starego poniemieckiego szlauchu :o przez ten upał, kiedy to oderwawszy wzrok od krajobrazu za szybą postanowiłem rzucić okiem na to co dzieje się w autobusie. Jak zwykle jakiś grubas przy poręczy , gimnazjalistki słuchające Feela z komórki , ale była tam także pewna urocza filigranowa blondynka z z założonymi dużymi ciemnymi okularami przeciwsłonecznymi. Nieśmiale na nią zerknąłem i co widzę ona ma głowę skierowaną w moją stronę! :) Pomyślałem pewnie patrzy się na kogoś za mną :o , ale delikatnie spojrzałem do tyłu , ale w tyle autobusu nikt nie siedział! :classic_cool: Patrząc na krajobraz za szybą zastanawiałem się co zrobić z tą sytuacją. to mogła być jedyna szansa ,żeby poderwać takiego anioła. jestem strasznie nieśmiały , upewniłem się zerkając drugi raz w jej stronę , niby ,że patrzę za szybę po drugiej stronie autobusu :classic_cool: i tak dalej się na mnie patrzyła przez swoje ciemne okulary ! wiedziałem ,że muszę coś z tym zrobić , zebrałem w sobie całą moją odwagę i wstałem kierując się w jej kierunku. Serce mi biło jak szalone pociłem się ja pudzianowski w ringu. Szybko podbiłem do niej i powiedziałem " Cześć , Sławek jestem widzę ,że na mnie zerkasz , ja na ciebie też , bardzo mi się podobasz" wtedy zauważyłem coś dziwnego, nie reagowała , spływało to po niej i wtedy usłyszałem ciche chrapanie 😡 ona spała ! Poczułem się jak gówno , szybko wysiadłem na następnym przystanku i próbowałem zapomnieć o tej porażce :(

Gość śpiąca autobusowiczka
udawałam matołku, po prostu mi się nie podobałeś

nie podszywajcie się , wykorzystałem mój zapas odwagi na najblizsze trzy lata :( doradźcie

Gość czaaarna__18
nie przejmuj sie tym, wazne ze wogole sie przelamales i podszedles do niej! nastepnym razem bedzie lepiej!

Gość gfhdgh
Lepsze to że spała niż to że by cie wyśmiała. Więc może się ciesz że nie słyszała co do niej mówisz.

Z Katowic :(

Gość słonkooooooooooooo
hahahahha ale sie usmialam:D

mi nie było do śmiechu :( możliwe ,że jechała na chechło , tego się nie dowiem ponieważ wcześniej uciekłem z autobusu

Gość kulka wodna raz
no na blondynki uwazaj podobno sa no teges teges z IQ w dol