Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lgmq

jak zajdę w ciążę muszę odejść

Polecane posty

Gość lgmq

rok temu miałam podejrzenie że jestem w ciąży-mój facet namawiał mnie do aborcji lub oddania. ja nie chciałam się zgodzić to powiedział "jak nie chcesz pozbyć się dziecka to chowaj je sobie sama". I jeszcze powiedział "ty będziesz w ciąży, będzie widać a my się będziemy spotykać-to głupio" Ale moje podejrzenia okazały się fałszywe, w ciąży nie byłam a okresu nie dostałam z innych powodów. Od tamtej pory żyję w strachu, że na prawdę mogę zajść. Zabezpieczam się, ale wiem, że żadna antykoncepcja nie daje 100% ochrony

Gość lgmq
boję się

Gość lgmq
jest tu ktoś z kim moge pogadać?

Gość ulaszuszu.,.
dziewczyno! nad czym ty myslisz do jasnej cholery, co to za facet skad ty go wytrzasnelas, uciekaj jak najdalej od tego typa! chce sie zabawic a ty zostaniesz z dzieciakiem , bo on ci jasno powiedzial w czym rzecz,zajdziesz w ciaze odhodzisz a on sie bawi dalej , gdzie ty masz rozum? szkoda mi ciebie naprawde bo musisz go bardzo kochac by cos takiego zniesc i spotykac sie z nim, ja bym sobie z tym nie poradzila!

Gość andie
gdyby mój chłopak mi tak powiedział, to juz by mnie nie zobaczył na oczy... i co, chcesz tak dalej żyć w strachu?

Gość lgmq
jestem z nim niecałe 2 lata i to nie takie proste odejść od kogoś kogo się kocha i wiem, że on mnie też kocha bo mówi mi to i czuje to

Gość dyjament
boszsz - chlop ci wyraznie mowi ,ze jestęś tylko od sexu a ty siedzisz isię boisz .... na co ty wlasciwei czekasz ?

Gość tania jania
dziwna jesteś i dziwny ten związek; jeśli się dobrze zabezpieczysz to prawdopodobieństwo zajścia jest nikłe więc czego się boisz, problem widzę raczej w tej relacji, bo nie jest ona dojrzała ani budująca-współczuję takiego matoła

Gość gogle tlumaczyyyyy
y będziesz w ciąży, będzie widać a my się będziemy spotykać-to głupio" to chyba polak nie jest? albo ty nie Polka co?

Gość katrikanka
Odeszla bym od niego, bez slowa a on niech dalej szuka glupiej i naiwnej dziewczynki

Gość lgmq
hce sie zabawic a ty zostaniesz z dzieciakiem , bo on ci jasno powiedzial w czym rzecz,zajdziesz w ciaze odhodzisz a on sie bawi dalej , gdzie ty masz rozum? Gdyby chciał sie tylko mną zabawić to tak długo by przy mnie nie był. A jesli jest to o czymś to świadczy

Gość dyjament
czemu ten Korwin nie wygrał ?..... kocha cie ? a po czym to poznajesz ? że tak mówi -? mowienie nic nie kosztuje ,z niczym sie nie wiaze .... on jest kawał wała - ale ty też nie jestęś lepsza skoro ppzwalsz tak sie traktować ...

Gość lgmq
oboje jesteśmy polakami od urodzenia

Gość huauauauua
jak on cie kocha no jak , prosze wytlumacz mi to moze ja nie wiem ze tak facet moze kochac swoja kobiete ze w chwili gdy zajdzie w ciaze da noge- tak cie kocha? A pomyslal o Tobie co z Toba bedzie?? jak sobie poradzisz? Daj sobie z nim spokoj , teraz bedziesz cierpiala mniej niz pozniej jak bedziesz z dzieciakiem siedziala a on sie bedzie bawil

Gość lgmq
nie zarabiam tyle aby utrzymac siebie i dziecko-ale nie usunęłabym i nie oddała myślałam raczej o domu samotnej matki (jakby coś)

Gość ja lil
olej tego faceta bo na pewno to nie jest odpowiedni czlowiek do stworzenia zwiazku

Gość bas bassssssssssssssssssssssss
gdyby cie kochal to niepowiedzialby "usun dziecko". Dlamnie to niejest milosc.lepiej zostaw jego jak najszybciej.znajdziesz kogos lepszego niz on

Gość dyjament
sprzeda dzieciaka - żeby luby mial za co sie bawić . moze nawet zrobią z tego sposób na życie ?

Powiedz mu ze nie bedziesz sie z nim kochala bo zadna metoda nie daje 100% a morderca niechcesz byc.

Gość dyjament
czemu sie dziwić ,ze faceci kobiet nie szanuja skoro one sam sie nie szanują ? gościu wyraznie jej mowi ,ze jest dobra tylko do łózka - a ona - on mnie kocha ......żałosna idiotka .

Gość lgmq
kcha mnie bo dba o mnie, zawsze o co poproszę to mam

Gość huauauauua
ale o czym to swiadczy?? o milosci? fajnie mu z Toba dupy mu dajesz i cie tzryma , a o milosci to ja c tez moge powiedziec, napisac , chcesz? uwierzysz ze Cie kocham ?

Gość dyjament
mówqisz- = chcę pieczonego kurczaka - mmasz pieczonego kurczaka ?- i to jest twoim zdaniem - milośc ?

Gość huauauauua
Ale co masz? powiem ci czego nie masz.... poczucia bezpieczenstwa przy nim , ato wazne w zwiazku i napewno milosci To jest to czego nie masz

Gość lgmq
pomimo ciężkiej sytuacji jest ze mnią

Gość ulaszuszu
po 2 latach zwiazku to policzek uslyszec od faceta cos takiego, a ona mowi o milosci

Gość dyjament
to prowo = poznaję ten sposób pisania ;))