Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHLEBEK Z BUŁECZKĄ

ZGADNIJCIE CO DZISIAJ BĘDZIE NA KOLACYJKE??!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość CHLEBEK Z BUŁECZKĄ

Na kolacyjkę będzie chlebek z bułeczką posmarowany masełeczkiem delmusią z cybulą na to sałateczka zielona +kawałeczek szyneczki konserwowej+kawaleczek serka żółtego+kawałeczek pomidork+kawałeczek ogóreczka+parę krążeczków rzodkieweczki posypując nateczką pietruszeczki pęczusiem szczypioreczka i odrobineczką kopereczka z odrobiną majonezika... Takie pyszniuteńkie kanapeczusie wogóle naszej trójeczki nie tuczą Smaczniutkie pozdrowioneczka:)

Gość fffffffffffffffdddddddddddffff
Dostajesz kasę za ten tekst?

Gość wymarzona
obiadek-wierze w Ciebie.

Gość CHLEBEK Z BUŁECZKĄ
TAK 100ZŁ ZA POST..:)

Gość Jedz zdrowo, nie zielono
Błeee. Jak to można jeść? Piwo i golonka - to lubię. Jem raz dziennie i nie tyję. Ale jak już jem, to pyszności. Chwasty zostawiam krowom.

nie tam nie lubię kolacyjek i od dziś kolacje będę jadła jak będzie jakaś okazja, mam swoje powody :P a teraz mysle nad nowym przepisem na kanapeczki, byłam w moim ogródku podlać warzywka i kwiaty i sobie trochę odpoczęłam i zrelaksowałam sie ;)

Gość Ogrodowy Gość I
Pysznie. Uwielbiam takie pyszne kanapeczki szczególnie z warzywkami z domowego ogródeczka!!:):) pozdrawiam wszystkich! Pokój kanapeczkom. A w szczególności tym na świeżutkim chrupiącym chlebku lub bułeczkach prosto z piekarni na śniadanie o poranku. Ale na kolacyjke też jest super z pomidorkiem,ogóreczkiem,masełkiem i szczypioreczkiem & cebulką :classic_cool:

Gość Indeks glikemiczny....
A jakie macie przepisy na letnie pyszniusie sałateczki?:classic_cool:

Gość CHLEBEK Z BUŁECZKĄ
Już podaję przepisik na letnią sałateczkę :) Zielona sałateczka+rukoleczka+cykorusia+ogóreczek+pomidoreczek+rzodkiewusia+oliveczki czarne+oliveczki zieloniusie+sereczek fetusia+sereczek mozzareleczka+sereczek parmezaniczek+kopereczek+pietruszeczka+troszeczkę szczypiorusia+cycuszek z kurusi polać winegreciczkiem sosiczkiem z odrobineczką czosnusia i majoneziczkusia:)