Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazejonera

Mam mega chude nogi,jak ludzie zareagują na moje chude zapałki?wstydze sie:(

Polecane posty

Gość Mazejonera

Jestem chuda szkapa z niska samoocena, mam chude nogi, cienkie jak zapałki, cała jestem chuda a jutro musze pierwszy raz od paru lat wyparadowac w krotkich spodenkach na miasto, chyba umre ze stresu. Czy mnie wyszydzą? Dodatkowo jestem wysoka co poteguje efekt i czuje sie jak na szczudłach... Ocencie moje wymiary 20 kostka 30 łydka 35 kolano i nad kolanem (kolana mega wystajace, bo uda mam mega chude) około 50 w najszerszym miejscu w udzie płaski tyłek czy to sie moze komus podobac?? boje sie ze ktos mnie wysmieje i wzroku innych ludzi fakt, troche sobie opalilam te nogi ale nigdy ich nie pokazuje:(

Gość bherma
kto tu ma głowe w tym upale do cyfr, fote daj !!!

Gość Mazejonera
ok 177 dla mnie to jest problem od zawsze, poprostu mam wrazenie ze wygladam odpychajaco, odrażająco

ja mam 25 cm mniej wzrotu takie nogi jak ty no za wyjatkiem wymiaru nad kolanek i wiesz co tez marudze ale dlatego ze sa za grube nie przejmuj sie ja juz mam to gdzies takie mam uda i nic z tym nie zrobie nie zastrzele sie sa w zyciu waznejsze rzeczy

a nawet nie zle przeczytalam mam dokladnie takie ywmiary nog jak Twoje i duzo bym dala aby miec takie nogi na twoim wzroscie lub duzo chudsze nogi na moim wzroscie :) ale skoro jedno i drugie realne nie jest to po co bzdetami sie zajmowac :)

Gość joodoo
Pamietaj: twarz jest najwazniejsza. Mam kolezanke ktora ma takie chude nogi a ma powodzenie jak nie wiem co. W ogole czego sie wstydzic chudych nog? Bez sensu.

Gość Mazejonera
no widzisz przerwa przy 177 cm wzrostu waze 52 kg a czy sadzicie, ze to wyglada tak obrzydliwie czy odraza Was takie cos? Bo zawsze zakrywam sie pod dlugimi jeansami i boje sie ze uslysze jakies komentarze a wtedy sie załamie

ja 178 i aktualnie 54 w zeszłe lato do 58 dobiłam :classic_cool: mega samopoczucie, samocena i pewnosc siebie, maksymalnei wzrasta :classic_cool: a to "tylko " 4 kielo gdybym doszła do 64 to nie wiem chyba z tego szczescia woda soodowa by mi do głowy uderzyła :classic_cool: ;)

Gość Mazejonera
wlasnie sie zwazylam - 53 kg jednak, ale to jest najwyzszy wynik w całym moim zyciu:D no wlasnie nie wiem jaki stosunek maja inni ludzie do takich chudych nog, niby sie mowi, ze chude jest teraz promowane, ze modelki blabla najbardziej to bym chciala sie nauczyc miec na to wyjebane, miec normalna samoocene, dystans i szacunek do siebie. wkurza mnie ze to ja sama jestem swoim najgorszym wrogiem i sama siebie zawsze najbardziej dołuje. Jak to zmienic?

tez hestem bardzo szczupla ale chodze w krotkich spodenkach to znaczy nie a ztakich krotkich bo mam takie do kolan ;) krotsze nakladam np jak wyjezdzam nad morze ;) kiedys mowili mi ze jestem chuda ale szczerze powiem ze to wlasnie najblizsi znajomi tak gadali :( teraz nie mam kontaktu zabardzo z tamtymi znajomymi ;) spotkalam swoja milosc 3 lata temu, Mojemu chlopakowi nie przeszkadza moja waga w ogole a nawet twierdzi ze pasuje mi to itp ;) wiec czuje sie teraz juz swietnie ;) jak zaczynalam z nim byc to wazylam 55kg przy wzroscie 179-180cm a teraz wzrost ten sam ale waze 59,5kg czyli prawie 60kg:) udalo mi sie troszke przytyc poniewaz nie kontrolowalam wagi i nie tyłam na siłe ;) tez nie mysl o tym a sama waga podskoczy ;) jedz duzo ale zdrowo ;). Powodzenia i nie przejmuj sie innymi ;)*

Gość gość
IDENTYCZNE WYMIARY mamy kochana, a sie katuje, że jestem za gruba i chudne i chudne :/