Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corazstarsza

24 lata i ciagle samotna

Polecane posty

Gość corazstarsza

poradzcie co mam zrobic, w tym miesiacu koncze 24 lata (boże jak to szybko zleciało!!) dopiero mialam 15 !! a potem studia i praca i zleciało zanim zdazylam sie zorientowac że starzeję się nieubłaganie... nie mam perspektyw żeby poznać fajnego mężczyznę, co mam zrobic żeby nie zostac starą panną? :(

Zaskoczyłeś mnie - myślałem, że pierwsze pójdą obelgi w typu, że musi być pasztetem:D

Gość corazstarsza
nie jestem pasztetem, i nie marudzę, tylko pytam forum jest stworzone dla takich konstruktywnych dyskusji :) pracuję z samymi kobietami...masakra

Gość corazstarsza
dzieki..:/ akurat widze wsrod znajomych ze pasztety maja narzeczonych a ja nie, nie wiem co jest grane, ale na pewno nie jestem pasztetem!

Gość bvcghup
zwiazalibyscie sie z 24 latką, czy to juz stara panna wedlug was/?

Gość kasia822222
ja tez jestem w podobnej sytuacji :) chetnie bym wychodzila na imprezy,ale nie mam z kim! wszystkie kolezanki pozajmowane i tylko dom-mąż. sama przeciez nie wyjde na dyskoteke,albo na ulicy nie bede zaczepial ludzi. :(

Gość a czy jestes dziewica
?

Skoro jesteś samotna, to ja też jestem samotny i nawet nie mam w ogóle dziewczyny, ale trzeba trochę poczekać aż przyjdzie jedynie... Mam 23 lata i tak jestem strasznie samotny i nie mam nikogo i nie mam z kim. :(

Gość aniabra
a ja dosc podobna mialam narzeczonego, i sie niespodziewanie roztsalismy mam 25 lat io zostalam sama, bez niczego, nie mam zadnych kolegow... prace tez typowo z kobietami tez sie zastanawiam co teraz bedzie.... coraz wiecej znajomych sie zeni, wiele w stalych zwiazkach ktore ku temu daza... ale mam tez kolezanki ktore sa wolne tez sie zastanawiam czy jeszcze wszystko przed nami czy bedzie problem...

Chyba trochę przesadzacie dziewczyny w wieku 24 - 25 lat możecie mieć nie jedną miłość .Nie popadajcie w paranoję.

Gość czubeczka
a w jakim wieku bycie sama przestaje byc juz takie rozowe? ja mam 25 lat i jestem sama, narazie bez perspektyw, moja mama w moim wieku byla juz rok po slubie

Czywyście powariowały, kto wam wmawia że w wieku 25 lat nikogo już nie znajdziecie, głupie ciotki na rodzinnych imprezach? Przecież to totalne przegięcie. W dzisiejszych czasach kobiety potrafią ułożyć sobie życie z facetem w wieku 30 kilku lat a co dopiero 24 czy 25. Dajcie sobie na luz. Ludzie co za świat, widzę że presja otoczenia bywa uciążliwa i czasami nie do zniesienia.Ale no bez przesady!!!!

Gość moskala
oj nie przesadzajcie moja mama teraz przeżywa drugą miłość a wy się martwicie ze w swoim wieku nikogo nie znajdziecie. są wakacje - wybierzecie się ze znajomymi (nawet tymi sparowanymi :P ) nad wodę, na basen, pochodzić po mieście - okazji by kogoś poznać jest mnóstwo a ludzie w wakacje są zrelaksowani i bardziej otwarci. zamiast marudzić - na dwór poopalać się trochę, przejść się na lody, na piwo...

Gość nie mój typ
a idź na disco sama co ci szkodzi choćbyś miała tam posiedzieć przy piwie sama, na pewno zaraz ktoś zagada, ktoś się przysiądzie, przecież jest dużo samotnych facetów, którzy przychodzą tam właśnie w takim celu

" co mam zrobic żeby nie zostac starą panną? " 1. iść do zakonu 2. popełnić samobójstwo 3. wyjść za dziarskiego 80-latka

Gość ja też mam 24 lata
niedawno rozstałam się z chłopakiem po 2 latach bycia razem. Teraz zostałam znowu sama. I perspektyw na poznanie faceta tez bardzo mało...Ale nie trace nadziei hehe

Gość testerka3
Dziewczyny potrzebuję pomocy!!!!! Biorę udział w konkursie kulinarnym na najlepszy przepis. Prosze pomóżcie mi i zalogujcie się na tą stronkę: www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Wy też możecie wygrać jak tylko chcecie a jeżeli nie to proszę o pomoc. Zajmie wam to dokładnie 10 sekund Jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję i jak coś to mogę się zrewanżować Dzięki

Gość west ice the best
autorko znam jeden niezawodny sposób:) napisz krystian11188@o2.pl może sie nam uda

Podrywaj, zarywaj, uśmiechaj się dużo i ładnie się ubieraj :) nie zamykaj się w hermetycznym środowisku starych panien...

Gość piękny diabełek tasmaniski
dziewczy ja jestem wolny, wystarczy że powiecie tak a już będe wasz

:)

Gość moskala
ostatnio jak byłam nad wodą było pełno wolnych facetów - zapraszali do wspólnej gry w siatkę, uśmiechali się, zagadywali dziewczyny itp. wystarczy tylko wyjść z domu jak będziecie siedzieć przed kompem to nikogo nie poznacie no chyba że na czacie czy portalu randkowym. szansę na poznanie kogoś ma się zawsze i w każdym wieku. tylko trzeba troszkę się otworzyć na ludzi, uśmiechać się. powodzenia :)

" Podrywaj, zarywaj, uśmiechaj się dużo i ładnie się ubieraj " czytaj: pozuj na łatwą, może ktoś zechce cię przelecieć :P

" ostatnio jak byłam nad wodą było pełno wolnych facetów - zapraszali do wspólnej gry w siatkę, uśmiechali się, zagadywali dziewczyny " a ich żonki w domu bawiły niemowlęta :classic_cool: typowe :D

forum jest stworzone dla takich konstruktywnych dyskusji" o chu.. ale konstruktywizm :P

Fakt, z wiekiem jest coraz trudniej poznać kogoś sensownego. Wokół większość znajomych sparowana i człowiek zostaje sam se swoim problemem, ale nadzieję trzeba mieć zawsze.

ale nadzieję trzeba mieć zawsze." tym bardziej że w wieku lat 24 powoli trzeba juz przygotowywac sie do zejścia z tego świata :P