Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrozumiałaeva

Coś tu jest nie tak?SEX

Polecane posty

Gość wyrozumiałaeva

Jesteśmy razem juz bardzo długo pare lat,w tym roku uprawiałam sex 2 razy! reszta to seks oralny -tylko ja jemu.kiedy po 5 mies nie wytrzymałam i zapytalam o co chodzi powiedzial ze ma problemy ginekologiczne i go boli..no ok ale do lekarza nadal nie poszedl.ten ból nie przeszkadza mu widocznie w seksie oralnym.dodatkowo zawsze kiedy mamy okazje do seksu on zawsze zapomina prezerwatyw pomimo tego ze wie ze sex moze byc na rzeczy,jakies wspolne wyjazdy itd.juz nie wiem co robic to wszystko jest chore.kiedy pytam dlaczego tak jest on mówi "no zapomniałam".przez to ostatnio robilismy to bez bo sie nam zapomniałalo,raz moze raz nie moze !o co chodzi w tym zwiazku?

Gość waranka z komodo
no to współczuje - nie dość że non stop oral to jeszcze tylko w jedną stronę :O a czy on ma w dupie Twoje potrzeby ??? Wychodzi na to że tak - to o jakim tu związku mowa :O

Gość wiej z tego związku

Gość aaaaa jak to mozliwe
zeby facet mial ginekologiczne problemy i mowil "zapomnialam"?? :O

Gość wyrozumiałaeva
tak to jest mozliwe ze ma ginekologiczne problemy i mówi ze nie moze za dlugo bo go boli,ale tak na krótko to moze a wtedy tez trzeba.kiedy go przyciskam do muru i mówie masz???? to mówi ze nie zabrał,nie kupil

Gość marchewwka
Nie łapie czemu pieścisz tylko Ty jego:| A jak konczysz, to co on wkłada spodnie i tyle? Ja bym nie wytrzymała i zapytała, co z moimi potrzebami.

Gość hm hmh mhmhmhmhm
coś ściemnia ten koleżka. nawet nie poszedł do lekarza

Gość wyrozumiałaeva
dokładnie tak ,zaciaga spodnie ,moze nie tak od razu ale raczej tak.pytałam nie raz o co chodzi i ze ja tez potrzebuje ale potem i tak tego nie robi i tak w kólko,zreszta jak robi to i tak jest beznadziejnie bo nie lubie kiedy ktos mi wklada paluchy albo jest to seks oralny wole normalny sex to mi daje satysfakcje.i do dupy,nie zmusze go sila

Gość wyrozumiałaeva
tak w ogóle to bez sensu zebym zmuszała faceta zeby uprawił ze mna seks! no bez przesady,mam sie prosic za kazdym razem "to moze teraz pomyslisz o mnie" mozna sie poczuc jak najgorszy śmieć.powiem mu nie robie ci tego wiecej to on wtedy zacznie dzialac na krótko a i tak bedzie to wymuszone i na sile a ja nie chce tak.albo jest kurde gejem,albo go nie podniecam,alobo ma inna nie wiem

Gość marchewwka
Zaproponuj, że wybierzesz się razem z nim do lekarza.

Gość wyrozumiałaeva
byl czas ze co drugi dzien pytałam czy juz sie zapisał do lekarza,zawsze cos mial do zrobienia innego tak ze nie mógl bo wymaga to zabiegu chirurgicznego ,w koncu przestalam bo zaczal sie irytowac.w ogole wychodzi na to ze to ja chce a on ma to gdzies,nie bede sie zachowywac jak napalona i niewyzyta baba

Gość Mnieeteek
Łod uprawiania to jesteśmy my, rolniki i hodowce. A Ty sex chcesz uprawiać? A czem go nawozisz? Jak czesto podlewasz? I na jakich glebach lepiej rosnie? A plony z jednego H to pewnie słabe so? Musisz mieć więcy H, to i plon bydzie lepszy...

On coś kręci. Mi się wydaje, że on chce ale się wstydzi...bo pewnie długo nie wytrzyma podczas seksu. może właśnie o to chodzi, boi się kompromitować? Mimo wszytsko on coś kręci

A ile jesteście ze sobą? Po ile macie lat? Pewnie jesteście swoimi pierwszymi partnerami- to go tłumaczy.

Gość wyrozumiałaeva
jestesmy razem 5 lat,wszsytko bylo normalnie dopiero w tym roku tak sie zaczelo dziac.jemu w zupełnosci wystarcza oralny seks,naprawde wytrzymal juz 7 miesiecy!,moze nie potrafi dojsc nie iwem i tego sie wstydzi ze nie umie tak,moze nic nie czuje podczas seksu i go to nie kreci a nie chce mi robic przykrosci nei wiem.plakac mi sie chce ze tak wyglada moje zycie

a wczesniej seks jak wygladal? moze faktycznie zaciag go sila do lekarza bo to juz nie jest normalne-babe rozumiem ze tyle czasu wytrzyma ale chlopaka juz nie.

Gość wyrozumiałaeva
wczesniej bylo w miare normalnie,przerywal i nie dokonczyl bardzo czesto,potem juz konczyl inaczej reka itd,moze nie potrafi tak i go to krępuje nie wiem.ale zawsze próbowal nie krepowalo go to wtedy ,a w tym roku nic ,zero,w ogole nie chce

Gość widać to bardziej lubi
pytanie - jeśli ma problemy ginekologiczne to może sprawdź co z jego jaźnią, może jest transseksualistą

Gość całkowicie czarny kot
Myślę, że wystarczająco się interesowałaś, pytałaś, dociekałaś o co w tym chodzi. Jesli facet nie jest zainteresowany szczerą rozmową i zmianą sytuacji - zastanów się, czy istotnie, tego chcesz od związku.

dobrze napisane (wypowiedz przedemna) bo mowi sie ze zwiazek nie opiera sie na seksie, ale niestety seks buduje min. ten zwiazek. jak rozmowa nic nie daje to rozkladam rece

Gość fresh&cool
Jakim cudem mezczyzna moze miec GINEKOLOGICZNE problemy?! Tzn co? Zaprowadzisz go do swojego gina czy on juz znalazl swojego ginekologa czy jest w fazie poszukiwan ginekologa? Ile Wy dzieci macie lat? ;)

Gość tatatatatatata
jak facet moze miec problemy gninekologiczne? do ginekologa chodza kobiety, nie mezczyzni!!!

kiepska prowokacja :D problemy ginekologiczne... bez komentarza :o:D niech idzie do ginekologa się przebadać :D

Gość wyrozumialaeva
nazwałam to ogólnie problemy ginekologiczne ,stulejka czy jakos tak ok rozumiem to tylko czemu nic z tym nie robi!mamy po 26 lat