Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz___

Śmierć kogoś bliskiego

Polecane posty

Gość Łukasz___

Czuje się podle, i jak zły człowiek, nie dawno dowiedziałem się mój ojciec zmarł. Nie utrzymywaliśmy kontaktów bo on kiedyś wybrał alkohol i zostawił mnie i mamę, ale jakiś rok wcześniej chciał się ze mną spotkać, ale ja go olałem, a teraz ta wiadomość.Teraz zastanawiam się czy słusznie postąpiłem nie spotykając się z nim, a wiedząc w jaki sposób zmarł, i że nie mogłem być na jego pogrzebie, być jak cierpiał. Teraz dziwnie to brzmi ale rozumiem sens slow "Kochajmy ludzi bo tak szybko odchodzą"

Wyrazy współczucia.... myślę, że długo będą Cię nachodzić te myśli, że załujesz, ze olałeś to spotkanie - to normalne myśli....

Gość Łukasz___
Głownie chodzi o to, że chętnie wpakowałbym mu kiełbachę w gębę i w zimną, gnijącą lekko dupę.

Ja np żałuję, że byłam w dniu śmierci mojej babci przy niej i nie pożegnałam się z nią. Umarła godzinę po moim wyjeździe. Gdybym wiedział zostałabym dłużej. Czasu nie cofniesz - pozostaje Ci pogodzić się z tym jak jest.

Ale przecież jest on już u prawdziwego Taty :) To był tylko ziemski Twój tata, kiedyś spotkasz się z prawdziwym Tatem naszym Panem :)