Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia . .. ... ....

FAKT 12.07.2010

Polecane posty

Gość Julia . .. ... ....

Ktoś zostawił wczoraj na ławce FAKT, zaczęłam przeglądać i zobaczyłam artykuł o traceniu wody z organizmu w czasie upałów. Była pokazana ich modelka, o 10 rano ważyła 63kg...a o 15 godzinie 55kg! W to jeszcze bym uwierzyła, bo siedziała 5 godzin w największym słońcu, więc mogła wypocić sporo wody, chociaż ciężko mi uwierzyć że aż tyle. Ale oprócz tego, wokół jej ciała niebieskimi kreskami było zaznaczone, jak wczesniej wyglądało jej ciało. W to juz po prostu nie wierzę. Czy to możliwe, że w ciągu 5 godzin można również WIZUALNIE 'schudnąć' tyle, co w ciągu dwumiesięcznej ostrej diety i ćwiczeń? Czytał ktoś w ogóle ten szmatławiec wczorajszy?

Gość Ewaldi
wiesz, fatalnie jest, że piesek który biegał po domu i był maskotką całej rodziny skończył swoje życie w aucie, ponieważ właścicielka auta poszła na kilkugodzinne zakupy ciuchowe i nie zabrała pieska aby nikt nie ukradł Yorka :(

Sadła dużo od tego nie ubędzie:P.Ale wystarczy codziennie przez miesiąc po 300 km rowerkiem jeździć i przynajmniej 10 kg czystego sadła ubędzie jak będzie data normalna:classic_cool:.

Gość Pttk rulez
Pewien mój znajomy przed wejściem na pewną górę w znanym polskim masywie czuł wyraźnie iż świeżo założone spodnie go mocno uwierają w pasie. Są po prostu za ciasne. Gdy był już na szczycie były za luźne i musiał założyć pasek.

Gość tramposzkaa
sadła wiadomo że nie, ale po prostu nie chce mi się wierzyć, że utrata wody może wizualnie tak bardzo zmienić wygląd ciała w kilka godzin. Fakt, że fakt jest hmm NIEZBYT wiarygodny :D

Gość Response support
Myślę że osoba o takiej masie ciała i o takich parametrach nie mogła raczej samoistnie wydalić nawet pod wpływem wysokich temperatur aż tyle wody bo z pewnością jedyne co można tak szybko wydalić to woda w tych warunkach. Można jeszcze tylko wyzionac ducha:) Co innego gdyby to był np mężczyzna masie powiedzmy 100kg i z tego czystej masie 78kg mniej więcej. W takim wypadku możnaby zaryzykowac w saunie lub wyjątkowym upale taki bilans wodny. Nie wytrzymał by jednak takiej eskapady gdyby nie pił dodatkowo i ta dziewczyna też musiała tak robić jeśli w ogóle ten eksperyment miał miejsce bo wydaje mi się że grubo to zaokroglili. Mnie najwięcej poprzez wypocenie udało się zrzucic ok 3,5kg a gabaryty mam znacznie większe i wzrostem i masą ciała. Tylko,że działo się to w warunkach dużego wysiłku. Także tu z lekka to ukoloryzowali myślę.

Gość Fikcja vs Fakt
Stare jajo!Buhahahahahahahahahaha o ja pier....!hahahaha:D:D:D:D najlepsza jest ta animacja niby jak wybucha ha ha ha ha ha ha ha ha :D:D:D:D Summer to Ci się udało:D:D

Gość Personality open...
Ha ha ha ha ha ha tam najlepszy był ten tekst w tej kolumnie małej obok"to nie snajper to jajko"ha ha ha no i ta animacja ożesz kur....ha ha ha ha ha ha :D:D:D