Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studium

Profesja, studium - od kiedy i do kiedy jest rekrutacja?

Polecane posty

Gość studium

tak jak w temacie.

Gość a na jakie kierunek
sie wybierasz ? Ja wlasnie tez jestem zainteresowana , ale chyba dopiero na przyszly semestr

Gość studium
Myslałam o opiekunie w domach pomocy społecznej, a Ty? Tylko zupełnie nie wiem jak z tym naborem jest, a na stronie nie widzę rzetelnych informacji. a Ty coś wiesz?

Gość studium
Dlaczego uwazasz, ze Profesja to najwieksze gowno? Pytam, bo poprostu jestem ciekawa, a chcę dobrze wybrać.

Kilka moich znajomych z LO poszło do niej. Każdy narzekał. Czesne rosło. Na początku płacili w zalezności od kierunku 100-140 zł, z tego co pamiętam, a potem podrosło o 20-50 zł. Dodatkowo niczego szczególnego się nie nauczyli. Połowa z Profesji nie zdaje egzaminu zawodowego. :O

Gość studium
Brzmi niezbyt zachęcająco, fakt. Niestety mieszkam w małym miasteczku i wybór szkoły motywuję tym, że mam do wyboru tlyko jedno miasto miasto, do ktorego i tak będę zmuszona dojeżdżać i w ktorym wiadomo nie wszyskie szkoły są.

Gość studium
ujawnię tylko, ze interesuje mnie studium w Tarnowie :)

Gość studium
jest jeszcze studium eurka z kierunkiem, ktory mnie interesuje i bodajze jeszcze jedna z tym samym. W zwiazku z tym pytam - jakie opinie ma Eureka?

Gość a na jakie kierunek
Ja myślę o fryzjerstwie... Nie wiem jak to jest tam dokładnie z rekrutacją. Ale ja raczej bede skladac papiery na nastepny semestr dopiero

Gość studium
w kazdym razie ponawiam moje pytanie dotyczące rekrutacji, bo odrobinę zboczyliśmy z tematu.

Zgadzam się z Carrie. Profesja to jedno wielkie gówno. Sama chodziłam tam na fotografię. Moją bardzo olewający stosunek do słuchaczy, mało czego uczą. W dodatku wszystkie materiały kupujesz na własną rękę. Cenny też są niezachęcające. Najlepiej iśc na jakieś państwowe studium, nia płaci się nic (albo tylko co na komitet koło 200/semestr). Materiały są za darmo i na prawdę mogą czegośc nauczyć. Skończyłam rachunkowść w CKU.

Co do rekrutacji, przymują każdego, kto zapłaci :D. Papiery można przynieść na ostatnią chwilę. Przynajmniej tak było w Katowicach...