Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona....32

wczoraj miałam randkę, czuję niesmak..

Polecane posty

"Lusia ma rację" Nie ma. "Est" można sobie darować. Witaj Brum, Klejnocie w Kwiecie Lotosu.

Gość mm tez uwazam
ze koles probuje jakichs manipulacji, najpierw toksyczne teksty, klasyka.

Baobab, przecież Regres pisał o tym, ze mam rację z prowokacją. Chyba naprawdę sie zakochałeś w Brumce, ze co i rusz doświadczasz lekkiego przyćmienia umysłu ;-)

Gość zniesmaczona....32
to nie jest prowokacja! dlaczego uważacie, że to prowokacja??? Uważacie, że nie mogło mi sie to przytrafic? dlaczego? co jest w tym takiego dziwnego?

Aż mnie zamurowało z wrażenia. Cześć Cichobabie i wybacz, że w tak skromnych słowach witam Ciebie.

"Baobab, przecież Regres pisał o tym, ze mam rację z prowokacją." Tak myślisz? Nie uważasz, że Autorka, gdyby chciała, wymyśliłaby jakąś mocniejszą prowokację? Taką z nagłymi zwrotami akcji i rękoczynami? A co tutaj mamy? ... i pomyślieć, że Regres dał 3/10

Chyba naprawdę sie zakochałeś w Brumce, ze co i rusz doświadczasz lekkiego przyćmienia umysłu" i do tego chce ją wyrwać na Lotosa a może i na Lotusa :P

Autorko a siostry Twojego chłopca rzeczywiście są takie fajne?

dlaczego uważacie, że to prowokacja???" bo nie ma takich płytkich 32 latek :P

Regresie a jeżeli to 32 to odwrócone 23?

I jeszcze mnie ciekawi ta "prawdziwa randka".

Gość zniesmaczona....32
jedna jest ładna, szczupła i wysoka, a druga tez wysoka, ale zęby ma bardzo krzywe, nie jest ładna, nawet średniej urody nie jest, no i nie ma zgrabnej figury...ale jest wysoka, a ja jestem średniego wzrostu i nie pasuje do ich rodziny, przez to, cos tak czuję...

bo nie ma takich płytkich 32 latek Teraz rozumiem skąd 3/10. Regres - dlaczego w Lotusie? Lotusy chyba nie są zbyt wygodne.

Ale jak się ubierają i takie tam. Na wzrost rady nie ma. Chyba, że buty na obcasach. :)

Gość zniesmaczona....32
ostatnio spotykaliśmy sie w domu i właściwie nie mieliśmy dla siebie zbyt dużo czasu, wczoarj byliśmy w kinie, a pożniej na kolacji...

Lotus mnie nie pociąga. :D I nie wymagam. :D

Gość zniesmaczona....32
czy jak ktoś cię zrani, to znaczy że jesteś płykta?

Gość zniesmaczona....32
jak je widzę, to zawsze są ubrane w dzinsy i podkoszulki, ale one nie pracuja jak ja... jedna siedzi z dzieckim w domu a druga pracuje fizycznie..

Kocha te swoje siostry i dlatego są dla niego najlepsze i najpiękniejsze. To raczej dobrze o nim świadczy.

zniesmaczona....32 jak je widzę, to zawsze są ubrane w dzinsy i podkoszulki ... No to raczej gustu sióstr nie dowodzi. Ech, gdyby udało Ci się Autorko przyłapać je w sukniach wieczorowych i japonkach, to byłoby coś. Wytrąciłabyś chłopakowi argumenty.

Cichy ale jeśli te suknie to są w takim typie sari, to japonki chyba będą w sam raz?

Brum, ale założyłabyś coś takiego na raut w ambasadzie? Bo jeżeli nie, to raczej nie wieczorowa jest ta suknia.

Regresie a jeżeli to 32 to odwrócone 23?" wtedy uznam że to wakacyjna studencka wpadka :P

Panie Cichy ja ambasadę to raczej tylko z okna autobusu widzę. :( Na protokole dyplomatycznym się absolutnie nie znam.

Gość zniesmaczona....32
Zapomnialam dodac, ze jestem lesbijka i nie wiem do konca czy chce byc z tym chlopakiem. Hmm. A moze ma racje i moze zajelabym sie jego siostrami? Co sadzicie? Pomozcie!