Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jack Daniels Whiskey

jestem uzależniony, błagam pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! Jestem uzależniony od 1 roku. Pierwszy raz zajrzałem może przez ciekawość, a nawet bardziej potrzebę akceptacji i bycia innym. Byłem zbuntowany. Prze ten rok - to był cały mój świat. Nie miałem kompleksów. Kiedy byłem na tym ..... swawolnie gadałem, nie wstydziłem się swojego wyglądu, nie zależało mi na niczyjej opinii. Trudno mi rozmawiać o nałogu, bo jeszcze w nim siedzę, ale nie lubię nazywać się uzależnionym. Jak słyszę, że ktoś pali marihuanę jak papierosy, to mówię mu, że nie znam takiego narkotyku, który byłby bezpieczny. "Trawa" jest największym świństwem jaki może być - palisz ją i nie widzisz żadnych zmian u siebie. Wydaje ci się jeszcze bardzo długo, że możesz normalnie funkcjonować. Ale jest jeszcze coś gorszego niż trawa. To pułapka z której niema wyjścia -to Kafeteria ." Tym co zaczynają dopiero tu bywać, bym powiedział, żeby natychmiast po prostu pojechali na wakacje, gdzieś daleko stąd, a tym co już tu są to nie ma co mówić. Oni wszystko wiedzą najlepiej, ale to niczego nie zmienia kafetria uzależnia niszcząc mózg.

Gość no co racja to racja
:O:O

Gość aajkjsiheihjedi
Jeżeli szukasz pomocy to dojrzałeś i zdałes sobie sprawe z tego że masz problem to mały krok na długiej drodze do uporania się z wlasnymi demonami

Gość już się nie bede podszywać
eee tam, ja już tu siedzę ze dwa lata :classic_cool:

to widać że ciebie też już wzieło skoro nie będziesz się podszywać mówią fajny koleś ze mnie jest ,istna dusza towarzystwa zawsze się z nim dogadać idzie. Jeszcze ma koleżankę - Balentynę. Też spoko laska. Lepsza na pewno od tego Jasia co wiecznie gdzieś wędruje http://www.youtube.com/watch?v=_uGcR-cte5I&feature=related

Gość Rock'n'roll- owa!!!!!!!!!!!!!!
mozna to uogólnić. to jest uzaleznienie od neta. musisz częsciej wychodzic, jak nie masz z kim to sam. spacer, rower, pływanie, jak masz jakies hobby to zbieranie czegos. gdybym Cie znala to bym Ci pomogła. Już nie jednego wyciagałam sprzed komputera.

Heh, co do mojego nicku, to on jest związany z takim tematem, który założyłam wcześniej :P W rzeczywistości podszywałam się bardzo rzadko, i zapewne jeszcze kiedyś to zrobię ponownie :P

Gość lalamidoo
strach przeciąża układ nerwowy, jak może być dobry?

Rock'n'roll- owa!!!!!!!!!!!!!!, chyba jesteś cudotwórcą :D

może mu chodziło o adrenaline a nie strach. ludzie czasem to mylą? adrenalina czasem jest dobra rzecz jasna

jestem super : D haha po prostu nie nawidze kiedy ktos nie umie znalezc żłotego srodka kiedys mojego faceta wyciagnęłam. wiecej seksu, i inne sporty pomogły : ) a tak na serio trzeba samemu sobie powiedziec dosc: D

napewno na nieszczesie mieszkasz daleko, ale czy nie masz nikogo?

ej jedz ze mna na woodstock!! : D

słuchajcie będe odpisywał ale troche to zajmuje bo te bladz... z moderni zbllkowały mnie na amen za wypowiedź w temacie śmierci z przed paru dni i muszę ciągle wpisywać hasło po które trzeba klikać pare razy i jescze w ramke wrzucaają mi stopkę którą muszę kasować by nie wyświetlała się wam i mam poblkowane niki nie ktróre fifki jedne

po pierwsze ile masz lat? po drugie masz jakas prace? partnerke? nie wiem siostre, brata, przyjaciela? a moze chociaz psa? z nim trzeba wychodzi by sie wybiegal i zrobi coś czego w toalecie nie moze zrobic : D

paulinka_sztum@o2.pl to moja poczta jesli masz ochote to napisz

tam nie ma na nic biletow : D!! tam jedziesz za darmola. napisz do mnie uzalezniony od neta! zabijasz swoj mózg. tylko kafe i kafe. : D napisz to ci poradze : ) z kafe sie nie ozenisz : P

Gość umcik cmcik
eh a ja myślałam że tylko ja uzależniona... a jestm tu tylko 3msc... i tez niewinnie sie zaczeło... może założymy takie AK anonimowi kafetariusze?

Gość lalamidoo
ja jestem tu rok