Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Odchodzę z kafe

Polecane posty

chlebek wczoraj jakas kolacyjka to wstawiała n wkurwia mnie ten tkst jak nie wiem co....brrr

Chlebku Aj law ju 👄 :D Abraja też bym płakała, takie śliczne anielskie loczki 😭 Diable, to się nie śmiej jak poważna :D:D

Gość testerka3
Słuchajcie znalazłam świetny konkurs kulinarny. Podajesz w nim swoje ulubione potrawy i otrzymujesz wspaniałe nagrody za przepisy. Konkurs jest całkowicie darmowy więc warto spróbować. Ja ostatnim razem dostałam super wypiekacz do chleba. więc jest pewność że warto tu zajrzeć. Poświęć chwilkę i sama zobacz www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab

nie gadajcie o jedzeniu jestem od 4 dni na głodzie całkowitym i az mi słabo ;(

po tym co ostatnio usłyszałam na kafe postanowiłam targnąc sie na zycie umre w zapomnieniu głodówka to głupota ale cóz

aa no nby nic nowego ale skoro juz mi tak mówa nie znajac mnie i nie widzac to moze to prawda? ;) uciekam ide robic jeśc małemu który je i ma sie coraz lepiej pozdrawiam

Da sie zalatwic ;) A teraz bye 🖐️ lece zrelaksowac sie na goracym piasku, wystawic cialko na promienie sloneczne i ochlodzic sie w wodach baltyku :D A wy tam sie gotujecie :P