Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Odchodzę z kafe

Polecane posty

słuchajcie może wiecie co zrobić by odblokować kafe te łajzy z mo.... zablokowały mnie po wypowiedzi na jeden temat i teraz kiedy wysyłam każdy wpis pojawia mi się ramka w której muszę wpisać haslo, nie było by preszkodą gdy by chasła były dobrze widoczne ale trzeba klikać po pięć razy by znaleść te dobrze wpisne nieważne czy na pomaraniczowo czy na czarno i z jakim nickiem jest tak samo pomóżcie bo kurwicy dostane a i ciągle mi się stopka w okienko wstawia od tamtej pory i muszę ją wykasowywać by się u was dwa raazy nie pojawiała mówią fajny koleś ze mnie jest ,istna dusza towarzystwa zawsze się z nim dogadać idzie. Jeszcze ma koleżankę - Balentynę. Też spoko laska. Lepsza na pewno od tego Jasia co wiecznie gdzieś wędruje http://www.youtube.com/watch?v=_uGcR-cte5I&feature=related

Taki sobie ten "dowcip". Ja już nie policzę ile razy stąd odchodziłem.

ja ją doprowadze, akurat jade sobie teraz na szczęśliwice sie poopalac a po 16 zamierzam podjechać na kebab koło parkingu to ja doprowadze!!!

ostra mam 2 siostry :) oddalbym je za to abys byla moja przyrodnia :) ;P fajnie by bylo;)

Ja mam już dwóch braci nie zamieniłabym ich na innych za żadne skarby świata :P Chamie to taka przyjacielska "złość" :D