Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jack Daniels Whiskey

jesteście poparanicy, nie pomagając innym!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! Jestem uzależniony od 1 roku. Pierwszy raz zajrzałem może przez ciekawość, a nawet bardziej potrzebę akceptacji i bycia innym. Byłem zbuntowany. Prze ten rok - to był cały mój świat. Nie miałem kompleksów. Kiedy byłem na tym ..... swawolnie gadałem, nie wstydziłem się swojego wyglądu, nie zależało mi na niczyjej opinii. Trudno mi rozmawiać o nałogu, bo jeszcze w nim siedzę, ale nie lubię nazywać się uzależnionym. Jak słyszę, że ktoś pali marihuanę jak papierosy, to mówię mu, że nie znam takiego narkotyku, który byłby bezpieczny. "Trawa" jest największym świństwem jaki może być - palisz ją i nie widzisz żadnych zmian u siebie. Wydaje ci się jeszcze bardzo długo, że możesz normalnie funkcjonować. Ale jest jeszcze coś gorszego niż trawa. To pułapka z której niema wyjścia -to Kafeteria ." Tym co zaczynają dopiero tu bywać, bym powiedział, żeby natychmiast po prostu pojechali na wakacje, gdzieś daleko stąd, a tym co już tu są to nie ma co mówić. Oni wszystko wiedzą najlepiej, ale to niczego nie zmienia kafetria uzależnia niszcząc mózg.

Gość Złoty vel brunet_81
Jesteś udupiona osobo:O:(Kafeteria cię zniszczy:D

Gość kończy się moje życie
prawda, niestety prawda :O mam ten sam problem 😭 jak to zablokować w przeglądarce? :O

Jack Daniels Whiskey - zapytaj o zdanie Ostrą Siostrę, którą, jak wieść gminna niesie, niezmiernie poważasz. Ona zawsze masz coś mądrego do powiedzenia - a to łapką pomacha🖐️, a to.... Cóż, to jedyne, co umie:D

Skoro tak mądra, machająca łapką, ci nie umie pomóc, to znaczy, że nikt nie umie. Zginiesz marnie:)

słuchaj może wiesz co zrobić by odblokować kafe te łajzy z mo.... zablokowały mnie po wypowiedzi na jeden temat i teraz kiedy wysyłam każdy wpis pojawia mi się ramka w której muszę wpisać haslo, nie było by przeszkodą gdy by hasła były dobrze widoczne ale trzeba klikać po pięć razy by znaleść te dobrze wpisne nieważne czy na pomaraniczowo czy na czarno i z jakim nickiem jest tak samo pomóż bo k**wicy dostane a i ciągle mi się stopka w okienko wstawia od tamtej pory i muszę ją wykasowywać by się u was dwa razy nie pojawiała

cham prosze a wręcz błagam od 3 dni się z tym męcze poradź coś słuchaj może wiesz co zrobić by odblokować kafe te łajzy z mo.... zablokowały mnie po wypowiedzi na jeden temat i teraz kiedy wysyłam każdy wpis pojawia mi się ramka w której muszę wpisać haslo, nie było by przeszkodą gdy by hasła były dobrze widoczne ale trzeba klikać po pięć razy by znaleść te dobrze wpisne nieważne czy na pomaraniczowo czy na czarno i z jakim nickiem jest tak samo pomóż bo k**wicy dostane a i ciągle mi się stopka w okienko wstawia od tamtej pory i muszę ją wykasowywać by się u was dwa razy nie pojawiała i tylko jeden temat dzienie mogę zakładać je**bane mendy mówią fajny koleś ze mnie jest ,istna dusza towarzystwa zawsze się z nim dogadać idzie. Jeszcze ma koleżankę - Balentynę. Też spoko laska. Lepsza na pewno od tego Jasia co wiecznie gdzieś wędruje http://www.youtube.com/watch?v=_uGcR-cte5I&feature=related

Gość ziemniaczki z koperkiem
Są lepsze czaty gdzie można z ludźmi na poziomie pogadać. Na głos, a nie tylku tu pisać, pisać, pisać...Jak chcesz mieć nałóg to mieć sensowny nałóg. Jedyne co cię przyciąga to to, że kafeteria jest czynna 24 godziny i zawsze ktoś ci coś odpisze. Ale mylisz się, jeśli myslisz, że nie ma tego i gdzieś indziej. Tam gdzieś indziej też są ludzie naokrągło, bo na czacie siedzą ludzie z USA, Australii, a wiadomo, że mają tam inny czas, więc jak u nas jest późna noc 3 rano to ci z USA właśnie sobie zasiadają na komputer bo u nich jest wieczór, albo Australia, bo właśnie mają tam południe. Pogadaj z normalnymi ludzmi bo oni mają normalne sprawy, a tutaj na kafeterii to tylko wyzwiska, sprawy ginekologiczno-seksualne i użalanie się na życie. I nic mądrego tutaj na kafeterii nie wyczytasz, a po godzinie to mozna tylko łbem walić o podłogę i taki efekt twojego nałogu. Hej!