Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yovanka22

CZY KOBIETA BEZ FACETA MOZE BYC SZCZESLIWA??????????

Polecane posty

Gość yovanka22

Mam 22 lata, nieszczesliwie sie zakochałam- mój wybranek ma dziewczynę od roku. Codziennie o nim myślę, jest mi ciężko. Schudłam przez to zamieszanie 5 kg:( Wiem,że muszę to przeczekac, zapomniec... Przez niego nie chce sie z nikim wiązać- bo po prostu cały czas porównuję innych do niego. Jak myslicie, czy życie bez faceta może byc szczeliwe??Czy kobieta sama to znaczy- gorsza, nie umiejaca ułożyc sobie zycia?

masz 22 lata - jeszcze wszystko przed Tobą :) a na pytanie w temacie odpowiem tak : To facet bardziej potrzebuje kobiety niż odwrotnie ! zajmij się czymś - to bardzo pomaga - zapisz się np. na fitnes i uszy do góry :)

Gość Daria R.
ja mam 24lata i mam to samo...mówią ze może byc ale prawda jest taka,że na dluższą męte nikt nie bedzie szczesliwy jesli jest samotny...mi tez ciezko...brakuje mi kogos:(

Gość yovanka22
ja po prostu jestem zaćmiona, zaślepiona tym facetem:( nie moge go z głowy wyrzucic:(doszłam do wniosku,że skoro tak go kocham, a nie moge z nim byc, to na razie nie bede sie pakowac w zaden zwiazek, bo nie warto:( bede porównywac do tamtego, nic na siłe:(

To facet bardziej potrzebuje kobiety niż odwrotnie" teza w stylu co było pierwsze jajo czy kura :P

" ku. Codziennie o nim myślę, jest mi ciężko. Schudłam przez to zamieszanie 5 kg Wiem,że muszę to przeczekac, zapomniec... Przez niego nie chce sie z nikim wiązać- bo po prostu cały czas porównuję innych do niego. " robisz sobie krzywdę, zupełnie niepotrzebnie. każda 'miłość' do faceta z którym nie możesz być to jest idealizowanie postaci jakiegoś mniejszego lub większego kretyna. uwierz mi, bo znam to z autopsji, ja sobie w ten sposób zjebałam życie na wieki wieków. może i jestem jeszcze młoda, ale miłości i związków to już mi się odechciało na najbliższego 50 lat :o🖐️ wiem że pewnie i tak mnie nie posłuchasz, ale ostrzegam 🖐️ i zobaczysz, że to się sprawdzi w 100%. zostaniesz na lodzie ze straconym kawałkiem życia.