Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość livjah

jaki kolor dodatkow do czarnej sukienki???

Polecane posty

Gość livjah

mam czarna dopasowana sukienke, z duzym dekoltem z przodu i na plecach. chce isc w niej na wesele, tylko chce ta czern jakos skontrastowac z innym kolorem - zamierzam dobrac buty, oraz dodatki typu kolczyki, ozdoba do wlosow w innym kolorze. jaki kolor wybrac,tak zeby fajnie wygladalo? mysle o chabrowym. mam ladne czarne buty oraz kopertowke, ale na wesele cala w czerni...???

delikatnie zloty, srebrny, CZERWONY, albo turkusowy (jest cieplo wiec zaszalej :))

Gość no niestety .....
cała na czarno nie możesz pójść, pomysl o np. fiolecie lub delikatnym niebieskim. Myslę, że chabrowy to niezły pomysł..., odradzam czerwony

ja tez bym wybrala chabrowy chyba, lub ten turkusik. ale czerwien tez jest zmyslowa :P

Możesz iść cała na czarno.Ja byłam nieraz , czarna kiecka , buty i kopertówka, na szyi tylko złoty naszyjnik i gruba złota bransoleta . Czerwień zajebiście komponuje się z czernią.

Gość no niestety .....
no wiecie, ale slub to nie pogrzeb raczej a czern sie z nia przede wszystkim kojarzy...

Gość no niestety .....
owszem czerń właśnie taka jest jak opisuje OstraSiostra, ale wielu ludziom nadal się wydaje że czern to tylko na pogrzeb, niestety...

Gość Chcę miec stały nick
czerń jest bardzo elegancka ale jak idziesz na wesele to ja bym ci doradziła turkusowe dodatki:) widziałam na weselu jedną taką i pięknie wyglądała:)

tez sie z wami zgodze, ale cala na czarno....? nie bardzo.. kiecka jezeli chodzi o czern to wystarczy.

Gość livjah
moja sukienka na pewno nie nadawalaby sie na pogrzeb:-) wlasnie tak czytam Ostra Siostre i sie zastanawiam, czy jednak nie isc w czerni, ewentualnie dokupic jakas bizuterie, typu duze kolczyki.

Mała czarna, buty na wysokim obcasie, duże kolczyki [złotego koloru] , złota szeroka bransoletka. Jak duże kolczyki delikatny naszyjnik - lub bez.

Gość livjah
wlosy ciemny blond, aktualnie jestem opalona i zamierzam ta opalenizne utrzymac.

Gość a ja ide
a ja idę w srebrnej sukience dopasowanej, bez ramiączek, mam miedziano-czerwone półdługie włosy, szczupła, wysokie czarne buty i co dalej? dodatki czarne? mam super zestaw (bransoletka i naszyjnik) ręczna robota z czarnego onyksu i srebra ale nie wiem czy nie będzie za mdło??

Gość livjah
wlasnie tak pojde. sukienka jest dopasowana,ma gleboki dekolt z przodu i na plecach, dlugosc do kolan. do tego buty na platformie. dokupie duze blyszczace dodatki:-)

Gość livjah
srebrna sukienka, czarne buty, to mysle, ze dodatki powinny byc czarne. srebrne chyba za bardzo zleja sie z sukienka. zlote odpadaja.

Gość a ja ide
tak by mi było najłatwiej, bo wszystko mam :) a do tego ten mój rudy na głowie trochę da kontrastu :) i jeszcze nie wiem co z włosami, szukam jakiś fajnych fryzur, chyba coś upietego

A ja mam wesele za tydzień, i szaleję :P Będę miała kokardę upiętą z włosów :D Wkleję foto jak wyszło :D

Gość mm:)
Dziewczyny ja mam problem typu jaki kolor szpileczek dobrać do "małej delikatnie złotawo-beżowej"??? ;/ Może macie jakiś pomysł?? Też wybieram się na wesele, myślałam żeby we włosy wpiąć małego słonecznika, założyć właśnie małą beżową i moim zmartwieniem są buty... sandałki czy tylko z wycięciem na palec? ogólnie dodatki w jakimś innym kolorze, żeby nie być za bardzo jednolicie ubrana tylko jaki kolor będzie odpowiedni?? ;/

Gość sylwusia66
hej ja ide na komunie i mam czarna dopasowana sukienke ktora posiada takie kieszonki z suwakami i mam problem bo nie wiem jakie do tego kupic buty i trebke i jakie rajstopy..prosze o pomoc