Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola8888

mozliwe że wymiotuję z tzw nerwów?? 20tc.

Polecane posty

Gość chyba nie da rady inaczej
nie to hormony

Gość chyba nie da rady inaczej
w ciąży jest się bardziej wrażliwym na zapachy oraz zmienia się chyba skład soków żołądkowych, stąd te sensacje potem możliwa jest też zgaga gdy brzuch jest już duży

tylko ze na poczatku wymiotowalam, a od 1.06 spokój, wczoraj tesciowa jak zwykle mnie wkurzyla a dzis budze sie z mdlosciami i bolem glowy...

Gość gość
Wszystko jest możliwe :) Ja z nerwicy np. nie mogę jeść i wymiotuję :)

Gość no tak teściowa wszystko
teściowa wszystko tłumaczy też mnie kurwica bierze jak widzę i słyszę kwękanie mojej teściówki unikaj teściowej i po kłopocie

Gość zona ...........
biedactwo....mnie tez tak tesciowa wkurvia ze spac nie moge i chodze struta jeszcze kilka dni!! naprawde!! nie moge jezdzic tam spokojnie....nawet przed wyjazdem boli mnie brzuch i na wymioty mnie bierze.... nigdy ale to nigdy nie wrocILAM SPOKOJNA stamtąd..... i owszem MOZNA zwymiotowac z nerwow!!

Gość blackly
lepiej tesciowa niz własny facet :) mnie od pogody na belty bierze...ciagle mdlosci i krecenie sie w głowie;/

Gość zona ...........
a nie mozecie wyprowadzic sie od niej na swoje??.....

Mi to szło raczej pośrednio, przez migrenę, tzn. silne nerwy, z tego migrena a przy migrenie ostre wymioty. Więc zupełnie możliwe że bez bólu głowy też tak idzie :) U mojej siostry wymioty to normalna reakcja na większe nerwy od zawsze, małolata w ciąży jeszcze nie była :) U mnie też kiedyś przy kryzysie psychicznym były wymioty prawie codziennie, rodzina nie wiedzieć czemu podejrzewała bulimię labo ciążę- a to nerwy właśnie.