Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maalinkaaaa

Czy wasi faceci też mają bzika na tym punkice?

Polecane posty

Gość Maalinkaaaa

Na co wasi faceci zwracają największą uwagę? I co z tym robicie? Na przykład mój ma fioła na punkcie włosów!!! Jak mówi, że tamta czy inna jest ładna to dodaje zaraz, że ma piękne włosy. Moje są ok, on je często chwali, ale czasem zastanawiam się czy są wystarczająco ładne :) nie wiem czy powinnam się tym przejmować?? Też tak macie?

Gość zona ...........
nie, nie mamy tak. Moj facet nie chwali innych kobiet w moim towarzystwie....ew gdy go zapytam sama czy tamta ma np ladna twarz czy wlosy czy cos tam innego to albo potwierdza albo zaprzecza....NIGDY PIERWSZY....

Gość moj na nic nie zwraca uwagi
wczoraj np jak wrocil z pracy to zalorzyl spodenki tyl na przod i sie zorientowal dopiero jak sie szykowal do spania, ogolnie w oglule nie zwraca uwagi na wyglad i ubior czyjs i swoj

Gość nina333333
hej. mojemu odwala na punkcie zapachu. perfumy kosmetyki te sprawy. lubie mu sprawiac przyjemność wiec uzywam takich co mu się podobaja. lubi na przyklad zapach wlosów, przytula sie czesto, co jest takie super mile! Niedleko od szkoly mam sklep Beliso z szamponami i odzywaki fryzjerskimi, od kiedy kupilam sobie pierwszy raz taki szampon to ju nie kupuje w drogeriach. a on ciagle mi mowi jak slicznie pchna mi wlosy. No i podstawa to perfumy, ale to ostatni sam mi kupil CK Euphoria, bo mu się podobalo, mi z rszta tez.

Gość boooooooooooooska
krótkie spódniczki, ale tylko jak JA je noszę ;)

Gość moj chce zebym byla szczupla
nie lubi jak sie objadam

Gość piersi i tylek

Gość Barca Fan No 1
dla mnie oczy, włosy, figura, uśmiech