Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chlebek orkiszowy

własnie zjadlismy cały chleb

Polecane posty

skroiłam na śniadanie cały chlebek orkiszowy i zrobiłam kanapki z chlebek z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem. Mozemy we trojke takie rozne kompozycje kanapkowe jesc codziennie i dowoli

Gość dsadsdasda
ja tez takie robie i co? od razu musisz topik zakłądac? eh

zaraz lece do sklepu i kupie kolejny chlebek i zrobie rodzince obiadek a na obiadek beda chlebek z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem. bardzo lubimy to jesc i jemy to mciagle i wogole nie tyjemy . a tak wogole to mamy gdzies te wszystkie diety bo nie ma to jak zdrowe i pozywne kanapeczki ze swiezym chlebkiem i warzywkami z wlasnego ogrodeczka :) dodam ze masełko tez robie sama z mleczka mojej krowki ktora teraz pasie sie leniwie na zielonej trawce ;)

Gość ggggggggggggggggggjjj
jesteś psychiczna

Gość hghgggjgghhg
ja wlasnie jem kanapusie z serusiem :classic_cool:

Do roboty leniuchy robcie kanapeczki bo trzeba odrzywiac sie ,zdrowo,smacznie,pozywnie i dietetycznie. nie glodowki dupowki a i tak nic z tego,zdrowa zywnosc i jeszcze raz zdrowa,u mnie nie ma nikt zadnej nadwagi,cala nasza trojka jest szczupla

wczoraj na kolacje jadłas to samo dzis juz masz 2 nick rano pisałas o obiedzie a teraz znowu ty chora jestes puknij sie w ten pusty łeb

Gość skrajna odmiana
nerwicy natręctw z ogórkiem i rzodkiewką w tle....smutne.

Gość ggggggggggggggggggjjj
juz ci tylko psychiatra pozostał

zeby rodzina była zdrowa i szczesliwa mosi zdrowo sie odrzywiac a podstawa tego jest swiezy dobry chlebek z roznym warzywnymi , ekologicznymi kompozycjami zwanymi kanapeczki ;)

moje kanapeczki sa pozywne i dietetyczne jak ktos jednej sproboje to chodzi szczesliwy i zadowolony i ma ochote na prace i na wszystko , wystarczy sie tylko popatrzec na jedna z moich kanapeczek ciesza nie tylko zoladek ale tez i oczko ;)

Gość moze by tak...
chlebuś wymysl mi cos bo mi sie nie chce na łobiat:) mam tylko ziemniaczki młode,jajko 1,szczypiorek , ser, ketchup i nic wiecej.

zrob zapiekane ziemniaczki, ziemniaczki obierz i potnij w krążki, zetrzyj serek na tarce i posyp ze szczypiorekim na ziemniaczki i wsadz do piekarnika i piecz tak sobie pozniej oblejesz to kaczupem a na patelce zrob sobie jako sadzone. ja tak nigdy jeszcze nie jadłam to nie wiem czy jest dobre :) bo przewaznie jem kanapeczki no i dodalabym do tego kafirek

Gość moze by tak...
nawet dobry pomysl ci powiem chlebek. a zapiekane ile mam trzymac bo tez nigdy nie robilam i na ile stopni takie ziemniaczki?

chyba tak jak pizze ;) ja sie przyznam ze w pieczeniu nie jestem taka dobra ale bym tak poprobowala bo lubie eksperymentowac ;) jestem specjalistka od kanapeczek chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem a teraz ucze sie robic salateczki :)