Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etatowa podszywaczka

Podszywy uratowały mi życie!!! Prawdziwa historia!!!

Polecane posty

Jestem doświadczoną podszywaczką :) Uwielbiam się podszywać pod każdego :) Byłam w ciężkiej depresji, nie chciało mi się żyć, biorę cały czas psychotropy, ale po każdym podszywie wybucham zdrowym niepohamowanym śmiechem i mój stan poprawia się z każdym dniem. Potrafię się podszyć pod każdego, nie chwaląc się, i to tak, że autor tematu nie zorientuje się, że sam tego nie napisał :classic_cool:

Gość moze by tak...
mam to samo i to teraz kiedy myslalam ze juz sie nie podniose :) dziekuje i kocham was podszywy :*

Gość NaczeIny-Cham-Kafe
Lubię mówić do innych, żeby zamknęli mordę, bo mój kolega Zbyszek, zawsze jak klęczę przed nim, mówi do mnie "otwórz mordę" :( To się chyba nazywa rekompensacja - wiem, bo Zbyszek studiuje psychologię :classic_cool:

Gość moze by tak...
podszywy chyba spia :(:(

to nie kopia, sama wymyśliłam przed chwilą :D ale ponieważ spodziewaliście się podszywu, to nie usatysfakcjonowało mnie to tak jak w innych przypadkach :classic_cool:

Wkladam do pralki swiezo owiniete papierem toaletowym banany po czym nastawiaqm pranie na 90 stopni zeby sie dobrze wyparzyly poniewaz nie chce miec w pupie zadnych bakterii kiedy bede ja sobie penetrowac.

Wczoraj znów to się stało: gdy tylko zdjęłam majtki, moja pochwa zaczęła mnie wypytywać o aktualne ceny w tanich sieciach marketów. Ma fizia na tym punkcie. Westchnęłam i zaczęłam cierpliwie odpowiadać, posiłkując się ulotkami, które właśnie przyniosłam z TESCO. Ale ona była wyjątkowo dociekliwa i męcząca i w końcu zamknęłam jej buzię (a raczej wargi) czekoladowym batonikiem. Mamlała, mamlała aż w końcu zasnęła. Wreszcie miałam trochę czasu dla siebie i mogłam oddać się swojemu ulubionemu zajęciu - malowaniu skorup moich 281 żółwi błotnych w kolory tęczy :classic_cool:))

oooooooooooooo widzę, że jest kreatywniejszy podszywacz ode mnie :D gratuluję :classic_cool: jesteś może facetem? bo jak tak, to chcę Cię poznać dogłębnie :classic_cool:

Gość etatowy podszywacz82
wczoraj bedac w lesie zauwazylem kleszcza na lisciu paproci. od razu wyjalem mojego pytonga z gaci i zaczalem nim wachlowac przed kleszczem poniewaz zwierzeta w takim upale potrzebuja przewiewu.

nie, jestem kobieta. od kilku lat aktywnie uczestnicze w zyciu tranzwestytow morskich. przebieramy sie wtedy w sukienki i czulenka na obcasie i w rytm latynowskiej samby odliczamy kazdy ruch naszych skaczacych w rytm muzyki pytongow.

bo z pewnoscia masz ogromnego pytaga ktoremu moglabym dogodzic na cały etat.czaisz?

no jak to po co, żebyśmy oboje przeżyli zajebisty orgazm :P

Aaaa.... jak sie podszywają. Kręci mi się w głowie. Najbardziej lubię się podszywać pod islamskich homoseksualistów przebranych za polskich katolickich księży, którzy po godzinach udają w burdelach zaparcowanych biznesmenów, którzy bajerują dziwki, żeby były naprawdę mokre. Może uda mi sie podszyć pod Przenajświętszą Panienkę i objawię się Wam na monitorach kolorowymi kwaśnymi spiralami, co to wirują tak, że czas wypada z czasoprzestrzeni. Potem wrócę i poszyję się pod burka i ugryzę Was w tyłek. Żeby nie było, że nie ostrzegałam. Ahh...no nie wiem.....może bedę musiała się zaszyć przeciwko podszywom....albo pójdę do mego psychiatry i podszyję sie pod niego, chłopak zgłupieje......całusy mokre dla Wszystkich podszywów, prawdziwych i nie :)

Oczywiście to ja piszę te wszystkie wspaniałe teksty, zawdzięczam tę wenę miłości, jaką pałam do moich zielonych kulek analnych, którymi przepycham zlew i ucho babci Genowefy oraz do podszywaczy kafeteryjnych, którzy podniecają mnie tak, że idę po białą kiełbasę świąteczną!

Mam rozpentanogonowanie jażni, albo lepiej, zupełna rozwałka, chyba dostanę podszywaczowego orgazmu .....:)

Gość testerka3
Słuchajcie znalazłam świetny konkurs kulinarny. Podajesz w nim swoje ulubione potrawy i otrzymujesz wspaniałe nagrody za przepisy. Konkurs jest całkowicie darmowy więc warto spróbować. Ja ostatnim razem dostałam super wypiekacz do chleba. więc jest pewność że warto tu zajrzeć. Poświęć chwilkę i sama zobacz www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab

Uczę się zycia. Systematycznie czytam instrukcje do gaśnic pianowych i proszkowych w ramach abonamentu Klubu Dużej Czcionki. Oczywiście podczas lektury w moim jelicie grubym zalega drewniany wałek do ciasta.

a co, masz żonę? :P nie zakocham się, obiecuję :P jestem po prostu napalona, bo od dawna nic przez tę pieprzoną depresję.... A najbardziej w facetach podnieca mnie kreatywność i inteligencja, a Ty tym dysponujesz, jak widzę :)

oj oj na co mi choj....gdy podszywaczeł byłem bez konia waliłem.....gdy podszywam się pod podszywaczkę na klacie wyrasta mi cipka...... a gdy pod siebie się podszywam......no nie wiem......to przeżywam orgazm w rogowce.....

ale skad bedziesz wiedziala, ze ja to ja? moze ja to ktos inny? moze pode mnie podszywa sie tez ktos inny?

etatowa pogubiłaś się, bo juz nie wiesz do ilu facetów piszesz i do kogo, my podszywacze roztrojeni jesteśmy, podszyjemy się pod Ciebi ostatecznie i w końcu stracisz swe smutne ego, walniesz psychotropy precz i rozwiniesz spirale jak fale, poserfujesz po wolności myślenia, my Bóg co podszywa się pod podszywaczy podszywających się bez końca pod wszystko, my Ci to gwararntujemy, wow, ale się zdemaskowałem, no nie wiem...przestań myśleć wargami sromowymi a zacznij myśleć myslami nieskończonymi