Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedswiadcczona 30

moze i glupie pytanie

Polecane posty

Gość niedswiadcczona 30

czesc dziewczyny jestem w 9 tyg ciazy, moze moje pyt jest glupie ale kolezanki mnie nastraszyly i juz nic nie wiem. czy malowanie paznokci szkodzi? czy mozna to robic bez problemu i obawy???

Gość szkodzi to bardzo
bo opary lakieru wyzeraja mozg...musialas juz wiele lakierów zuzyc bo jak widac mozg wyzarło ci do cna...

Może spowodować mdłości jeśli jesteś wrażliwa na zapachy. W inny sposób nie szkodzi. Lakiery do paznokci nie są toksyczne.

Gość ala ma kotaa
powiedz koleżanką żeby wyluzowały bo do głowy dostaną ...

Gość niedswiadcczona 30
oczekiwalam glupich odpowiedzi ale widze ze pojawila sie tez rozsadna osoba, uprzedzilam ze to wrecz glupie pyt ale jak wspominalam koleznki nastraszyly ze to bardzo szkodliwe wiec zglupialam

Gość szkodzi to bardzo
skoro wiedzialas ze to głupie pytanie to po co je zadałas?????? na glupie pytania sa glupie odpowiedzi,masz co chcialas:O

Gość niedswiadcczona 30
bo wydawalo mi sie to troche nieprawdopodobne dlatego zapytalam bo was tu wiecej jest niz tych moich "madrych" kolezanek

Gość male sprostowanie...
do osoby wyzej...ehm moja droga nie ma glupich pytan, sa tylko glupie odpowiedzi...po co dziewczyna ma sie meczyc i zastanawiac? zadala pytanie i oczekuje prostej odpowiedzi, a nie tekstow typu "co za glupota"...niedlugo o nic nie bedzie mozna zapytac:/

Gość niedswiadcczona 30
heh dzieki za poparcie, juz pazurki pomalowane..:)

Nie chodzi o to czy lakier szkodzi, ale po stanie paznokci ocenia się funkcjonowanie układu krwionośnego i w niektórych szpitalach wymagany jest brak lakieru lub jeden paznokieć nie pomalowany. Są też szpitale, które nie zwracają na to uwagi i można spokojnie rodzić z pomalowanymi paznokciami.