Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panienka18

U Pani ginekolog do której jestem zapisana jest na rakrykach student albo stażys

Polecane posty

Gość jesli jest u ginekologa,
oznacza to, ze konczy teraz studia lub juz skonczyl i robi specjalizacje z ginekologii wiec sam bedzie ginekologiem. ta pani doktor, do ktorej chodzisz byla kiedys taka sama stazystka jak on, wiec czemu jego mialabys sie wstydzic bardziej? to taki sam lekarz jak kazdy inny.

to troche glupie, bo kobieta-ginekolog zarabia wiecej, chociaz wcale nie musi byc lepszym lekarzem. stare babki i nastolatki wola do nich chodzic bo facetow sie wstydza a mowie ci, ze nie ma czego sie wstydzic! a dla lekarza i dla lekarki jestes pacjentem i tyle.

wiem ale nie współżyłam i nie chce przed facetem się obnażać, mój chłopak też jest przeciw no i chyba bym się źle czuła gdyby mnie badał

twoja broszka. pomysl o tym, jak sie bedziesz czula, gdy przy porodzie bedzie asystowal lekarz-mezczyzna a nie kobieta. nie zrezygnujesz przeciez z porodu a wyjscia nie bedzie. lepiej chyba przyzwyczaic sie wczesniej niz w tak trudnym momencie?

z wiekiem na pewno będzie łatwiej poza tym to jest mała miejscowość i tak czy inaczej tego chłopaka bym widywała.

Gość testerka3
Dziewczyny potrzebuję pomocy!!!!! Biorę udział w konkursie kulinarnym na najlepszy przepis. Prosze pomóżcie mi i zalogujcie się na tą stronkę: www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Wy też możecie wygrać jak tylko chcecie a jeżeli nie to proszę o pomoc. Zajmie wam to dokładnie 10 sekund Jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję i jak coś to mogę się zrewanżować Dzięki

lekarka do której idziesz powinna się Ciebie zapytać czy wyrażasz zgodę na obecność osoby trzeciej przy badaniu tym bardziej że jesteś jeszcze bardzo młodą osobą ....a i Ty sama możesz powiedzieć że nie życzysz sobie obecności stażysty przy badaniu

Gość wieslava
Niektorzy tu jej gadają o jakims porodzie - a to jest prawie dziecko jeszcze. Młodziutka dziewczyna, wcale się nie dziwię, że krępuje ja myśl, ze chłopak pare lat starszy od niej bedzie jej zaglądał miedzy nogi i na cycki. Wcale sie nie dziwię. Zawsze masz prawo powiedziec, że chcesz bez stazysty.

Pamiętaj, że masz pełne prawo odmówić obecności osób uczących się przy badaniu. Jest to zapisane w prawach pacjenta i możesz z tego korzystać.