Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Prosze o rady mam rocznych dzieciaczków :)

Polecane posty

Za niedługo moja chrześnica obchodzi roczek:) I chciałabym podarowac jej cos naprawde fajnego i cos czym bedzie mogla się bawic naprawde długo:) bo wiadomo ubranek ma mnostwo :) http://allegro.pl/item1133589206_konik_kon_na_biegunach_rzy_parska_rusza_ogonem_k02.html spojrzcie na moją propozycje prezentu i napiszcie co o tym myslicie??? moze macie jakies inne pomysly?

Córeczka mojej koleżanki 24 kończy roczek, jej chrzestna zabiera ją do kosmetyczki na przebicie uszu. Myślę, że to fajny pomysł na prezent dla dziewczynki.

Gość mama też rocznej córeczki
dla mnie tak małemu dziecku pzrebijać uszy to głupota

Gość ewelina318
Ten konik to może być pod warunkiem, że dziewczynka ma duży pokój do dyspozycji. Jak ktos ma małe mieszkanie to raczej się nie ucieszy

Gość ewelina318
Gdyby ktoś zaproponował, że przebije uszy mojej córce to bym się nie zgodziła

Gość Szczerze Ci napiszę...
Napiszę Ci wady, jak dla mnie: - musi być miejsce na taką zabawkę - często roczniaki boją się takich "zwierzątek" - samo na tym się nie pobawi jeszcze - materiał będzie siedliskiem kurzu - roczniaki często brudzą- jedzeniem, kredkami, ten biały konik za chwilę będzie wyglądał nieciekawie Może lepiej jakiś stolik edukacyjny, krzesełko uczydełko, mini-laptopa dziecięcego, rowerek???

Gość JabłuszkoPełneSnów
Zaproponowanie przebicia uszu bobaskowi w formie prezentu to średni pomysł.

Huśtawka to znacznie lepszy pomysł :) A jak jest ogródek to może basen albo piaskownicę albo zjeżdżalnie?

Mój roczny synek uwielbia się huśtać :)

Gość testerka3
Słuchajcie znalazłam świetny konkurs kulinarny. Podajesz w nim swoje ulubione potrawy i otrzymujesz wspaniałe nagrody za przepisy. Konkurs jest całkowicie darmowy więc warto spróbować. Ja ostatnim razem dostałam super wypiekacz do chleba. więc jest pewność że warto tu zajrzeć. Poświęć chwilkę i sama zobacz www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Jeżeli jednak nie chcesz brać udziału w konkursie tp proszę pomóż mi logując się na tą stronkę. Dziękuję za każdy głos na moje pyszne przepisy

Gość ttttttttryd
Ja mam roczniaka. Basen ogrodowy dla dziecka, huśtawka (jak nie ma),piaskownica, czy malutka zjeżdżalnia -jak jest ogród przed domem, to najlepszy prezent. Huśtawka może być taka do zawieszania na konarze, czy w drzwiach, bo taka co pokazałaś, to zajmuje sporo miejsca. A tak to wózek dla lalek (solidny), fajna gadająca lala "dzidziuś", książeczki z obrazkami , ze zwierzętami , są tez takie wydające odgłosy (dzieci uwielbiają), czy zabawka z dopasowywaniem kształtów (dzieci uwielbiają kombinować). spokojnie zmieścisz się do 100zł, a nawet taniej. Taki koń to nie bardzo, raczej na 2 latka, no i musi być na niego miejsce.

Gość mama też rocznej córeczki
propozycje podawane przez inne mamy są fajne, moja córa dostała porządny wózek dla lalek, narazie niezbyt ją interesuje ale jeszcze trochę i na pewno będzie się nim bawić

No ten wózeczek to dobry pomysł, ale kiedy dziecko się zacznie tym bawic?? bo niechce, zeby lezał moj prezent długo w szafie nieuzywany ;/...... pomysle nad tą piaskownicą jeszce bo basenik juz ma

To zależy od dziecka, ale mój synek jak miał 11 mies, jak byliśmy u znajomych to prowadzał wózek ich córeczki po całym ogródku :D Myślę że dla rocznej dziewczynki już będzie ok.

Gość dhdhrdr
u mnie na roczek konika na biegunach kupuja

SAma nie wiem na co się zdecydowac, ja mialam wózeczek w wieku 5 lat bo dopiero wtedy potrafilam sie bawic laleczką z kolezankami :) A jesli chodzi o konika to wydawało mi sie, ze kazde dziecko musi to w swoim zyciu przejsc, a ten do którego podałam link dodatkowo rusza pyszczkiem ogonkiem noi wydaje rózne dzwięki...