Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felix i obelikssss

czy moge spodobac sie jakiejs dziewczynie? foto

Polecane posty

Gość felix i obelikssss
??

Gość żałosność
Nie :O

Gość felix i obelikssss
prawie 18

Gość aha no fajnie
malujesz usta i rzesy?

Gość testerka3
Słuchajcie znalazłam świetny konkurs kulinarny. Podajesz w nim swoje ulubione potrawy i otrzymujesz wspaniałe nagrody za przepisy. Konkurs jest całkowicie darmowy więc warto spróbować. Ja ostatnim razem dostałam super wypiekacz do chleba. więc jest pewność że warto tu zajrzeć. Poświęć chwilkę i sama zobacz www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Jeżeli jednak nie chcesz brać udziału w konkursie tp proszę pomóż mi logując się na tą stronkę. Dziękuję za każdy głos na moje pyszne przepisy

Gość nie mój typ
pozbądź się syfów na twarzy u kosmetyczki, wyrwij zrosty między brwiami ubierz jakiś fajny ciuch i możesz ruszać na łowy

Gość korczitta.
zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733 super stronka dla kazdego :)

Gość felix i obelikssss
kolegom w szkole sie podobam,ale teraz są wakacje i utrzymuję kontakty tylko z p.Wieskiem,naszym dozorcą ze szkoły. Dodam że to kontakty intymne i bardzo bliskie :)

Gość julaaaaa18
nie jest źle:) ale wyglądasz na 16:P

Gość liiiily
Na pewno znajdziesz sobie sliczna dziewczyne. Zwazajac na wyglad mezczyzn w Polsce ogolnie to jestes przystojniakiem w porownanniu do innych. Czasem ktos uwaza, ze ma brzydka twarz i nie znajdzie sobie nikogo, ale to nieprawda. Wiem po sobie, ze oprocz tego wygladu na ktory jestesmy skazani licza sie tez inne rzeczy, ktore sami mozemy nabyc. Ja na przyklad oprocz wygladu zwracam u faceta uwage na buty i zapach. O tak.... Facet musi slicznie pachniec i wtedy juz caly swiat nalezy do niego. Ale nie chodzi mi o mocne spryskanie potu woda toaletowa z biedronki, a raczej taki zapach meskiego mydla... i subtelna won meskich perfum. Poza tym wazna jest tez osobowosc. Trzeba byc pewnym siebie i przyciagac do siebie ludzi. Mysle, ze gdybys mial wlasnie osobowosc i piekny zapach sama bym na Ciebei poleciala. Powodzenia!