Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 felix i obelikssss

czy moge spodobac sie jakiejs dziewczynie? foto

Polecane posty

Go艣膰 felix i obelikssss
??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 偶a艂osno艣膰
Nie :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 felix i obelikssss
prawie 18

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aha no fajnie
malujesz usta i rzesy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 testerka3
S艂uchajcie znalaz艂am 艣wietny konkurs kulinarny. Podajesz w nim swoje ulubione potrawy i otrzymujesz wspania艂e nagrody za przepisy. Konkurs jest ca艂kowicie darmowy wi臋c warto spr贸bowa膰. Ja ostatnim razem dosta艂am super wypiekacz do chleba. wi臋c jest pewno艣膰 偶e warto tu zajrze膰. Po艣wi臋膰 chwilk臋 i sama zobacz www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Je偶eli jednak nie chcesz bra膰 udzia艂u w konkursie tp prosz臋 pom贸偶 mi loguj膮c si臋 na t膮 stronk臋. Dzi臋kuj臋 za ka偶dy g艂os na moje pyszne przepisy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie m贸j typ
pozb膮d藕 si臋 syf贸w na twarzy u kosmetyczki, wyrwij zrosty mi臋dzy brwiami ubierz jaki艣 fajny ciuch i mo偶esz rusza膰 na 艂owy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 korczitta.
zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733 super stronka dla kazdego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 felix i obelikssss
kolegom w szkole sie podobam,ale teraz s膮 wakacje i utrzymuj臋 kontakty tylko z p.Wieskiem,naszym dozorc膮 ze szko艂y. Dodam 偶e to kontakty intymne i bardzo bliskie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julaaaaa18
nie jest 藕le:) ale wygl膮dasz na 16:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liiiily
Na pewno znajdziesz sobie sliczna dziewczyne. Zwazajac na wyglad mezczyzn w Polsce ogolnie to jestes przystojniakiem w porownanniu do innych. Czasem ktos uwaza, ze ma brzydka twarz i nie znajdzie sobie nikogo, ale to nieprawda. Wiem po sobie, ze oprocz tego wygladu na ktory jestesmy skazani licza sie tez inne rzeczy, ktore sami mozemy nabyc. Ja na przyklad oprocz wygladu zwracam u faceta uwage na buty i zapach. O tak.... Facet musi slicznie pachniec i wtedy juz caly swiat nalezy do niego. Ale nie chodzi mi o mocne spryskanie potu woda toaletowa z biedronki, a raczej taki zapach meskiego mydla... i subtelna won meskich perfum. Poza tym wazna jest tez osobowosc. Trzeba byc pewnym siebie i przyciagac do siebie ludzi. Mysle, ze gdybys mial wlasnie osobowosc i piekny zapach sama bym na Ciebei poleciala. Powodzenia!

Udost臋pnij ten post