Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna już nie młoda 13

pytanie do ludzi z Krakowa i okolic

Polecane posty

Mam takie pytanie - czy znacie w Krakowie lub w okolicach (najchętniej Kalwaria Z. lub Skawina lub Wadowice) w miare tani hotel w którym można zrobić wesele wraz z zakwaterowaniem gości?? No i żeby ceny były przystępne... Bardzo proszę o namiary - będę naprawdę wdzięczna..

Gość Młoda Ciocia :)
Hotel Junior na wjeździe do Skawiny, ul. Skotnicka. A orientowałaś się jakie są ceny w tym hotelu/lokalu? Wygląda bardzo ładnie. Nie wiem tylko czemu ich str. internetowa nie działa.

Dzięki za podrzucenie pomysłu :) na pewno to sprawdzę. A możecie mi ludzie jeszcze polecić jakiś salon sukien ślubnych - oczywiście taki w którym też można relatywnie TANIO coś kupić lub uszyć?

Gość Młoda Ciocia :)
Nie znam się szczerze powiedziawszy, aczkolwiek towarzyszyłam kilku moi kuzynkom przy kupnie sukienek. Kilka sklepów koło siebie jest w Krakowie, tam na/obok Kleparza. Wybór ogromny. Kupno lub wypożyczenie.

Gość koool
co to znaczy 'w mierę tani'? w okolicy są: dom weselny Greg - budzów dworek mikołaj -wadowice joker - wadowice karpik - graboszyce karczma - krzywaczka trebol - brody Myślę, że wszędzi ecenny poniżej 200 zł, ale z noclegami krucho.