Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuuu.knmbhvcf

JAKĄ POLECICIE KSIĄŻKĘ DLA DZIEWCZYNY W WIEKU 18 LAT????????????????????????????

Polecane posty

Gość ggrtytr
mi się podobają orientalne o kobietach - Kwiat pustyni, Warris i podobne

Gość skoro wkraczas w dorosłośc
to najlepszą propozycją jest "bóg urojony" Richarda Dawkinsa. Czas otworzyć oczy i uwolnić swój umysł.

Gość lkjhgfdsaasdfghjklkjhgf
ale czy na pewno są to książki o tym jak np. jakaś dziewczyna, młoda kobieta zmaga się z problemami, np. odzuceniem przez rówieśników i znajduje w sobie siłę aby zmienić życie?? bo tytul ''Bóg urojony'' na to nie wskazuje... poza tym i tak dawno przejrzałam na oczy i nie jestem katoliczką...

przeczytaj sobie wszystkie książki dana browna, autora "kodu leonarda da vinci" wszystkie na jedno kopyto. "anioly i demony", "zwodniczy punkt" i inne.. najprostrze pomysly sa najlepsze. :o 🖐️

Gość kuku na muniu mam od zawsze
Długa droga do domu - Danielle Steel Ni to romans ani kryminał, jednak zawiera coś z thrillera, zwłaszcza kwestia, jak matka szukała swojej córki aby jej manto sprawić, a ta biedaczka się chowała gdzie popadnie. No i dalsze niełatwe losy bohaterki też nie łatwe. Zawsze traciła osoby, na których jej zależało i nie mowa absolutnie o kochankach, ale o osobach które okazywały jej serce po prostu, wszakże nawet ojciec nie chciał chronić jej przed wredną i sfrustrowaną matką.

Lubię książki, ale nie potrafię polecić jakiejś konkretnej. Może ,,Miłość nad rozlewiskiem"?

Gość lkjhgfdsaasdfghjklkjhgf
dana browna przeczytałam chyba wszytskie a wspomnialam o kodzie bo najbardziej mi sie spodobał. Macie jeszcze jakieś pomysły????

Gość vfgg

Gość dzsgfgfgf
uppp

Gość jutka90
to ja może polecę coś w romansowym klimacie: Dziedzictwo Mroku napisane przez Bree Despain. to ma być seria książek, ale w Polsce na razie wydano dopiero tylko tą jedną.