Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vjggv

co myslicie o facecie, który jezdzi maluchem, a nie jest biedny??

Polecane posty

Gość vjggv

i ma 25 lat

Gość BLONDYNA w czarnym AUDI ;)
może on lubi maluszki ;D

Gość jolka2409
1. Jest sknerą i wol mieć pieniądze na koncie, zamiast z nich korzystać, 2. Zbiera kasę na o wiele lepszy samochód.

Gość kociczkaaa
może oszczędza na inny cel, np. wymarzona podróż gdzieś w tropiki nic w tym dziwnego

Gość vjggv
mam nadzieje,ze nikt na niego nie leci:) bo sie zakochałam:)

Gość esk divka
jackass:D

Gość bngjhkh,j,hjkj
może ma słabość do fiata126p;)

Gość vjggv
pewie i tak ma kogos:( zawsze mam pecha w sprawach sercowych:( a taaaka jestem zakochana:) mi nie przeszkadza czym jezdzi moze jezdzic nawet furmanką z sianem

Gość chuda Gienia
Popsuł mu się jego samochód i pożyczył malucha od ciotki.

Gość gwiazdeczka kochanaaa
ze jest poyebany {czesc]

Gość Nympho
no to jak sie popsuł samochod to jaki problem? maluszki tez sa fajne:D

Gość julka kulka
ja wychodze z tego zalozenia....wazne by jezdzilo ...auto nie sluzy do szpanu sa rzeczy o wiele potrzebniejsze niz super wypasiona bryka... facet wie, ze wiekszosc bab leci na auto (blachar jest pelno) dlatego tez szuka takjiej, ktor anie poleci na auto:)

sossssss ma sporo racji. A ja mysle ze ma slabosc do maluszka jak juz ktos tu pisał albo lubi sie wyrozniac czy tam byc oryginalnym nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi :D sama znam takiego, zarabia 6000tys miesiecznie bo ma udzialy w firmie trasporotwej ale jezdzi rozklekotanym zoltym fiatkiem 126p ;)

Gość kup zioła na niestrawnosc
dziś bogaty jutro biedny moze inwestuje w siebie

Gość Rock'n'roll- owa!!!!!!!!!!!!!!
jest oryginalny : D lubie oryginalnych : D moj ma nowego citroena ale ma tez traktor i kiedys pojechalismy nim na impreze : D bo my jestesmy powaleni : D

Gość tania jania
miałam takiego z maluchem, o matko, naprawdę się starałam ale to było straszne jeździć takim gruchotem po w-wie, mógł kupić na raty inny samochód używany nawet ale on nie i nie, miłośnikiem maluchów nie był...rany jak ja się wstydziłam, kiedy przyjeżdzał po mnie do pracy, ostatnia wychodziłam aby mnie nikt nie zobaczył jak wsiadam do takiej fury, mówcie co chcecie, że materialistka itd, trudno, uważam, że w dzisiejszych czasach maluch to żenada!!!

Gość uioiiki
a co myslicie o facecie ktory nie ma samochodu ani prawo jazdy , a nie jest biedny ?

Gość tania jania
że nie można będzie na niego liczyć, kiedy zacznie się rodzić?

Rock'n'roll- owa!!!!!!!!!!!!!!- kocham takich ludzi :D Musze mojego faceta na to namowic, tez ma traktor ;D uioiiki-malo ambitny czy cus... albo odpowiada mu koniecznosc podpoprzadkowywania sie transportowi publicznemu, rozkladom jazdy etc. :classic_cool:

Gość "wartościowa dziewczyna "
co za wyciurus

Gość a to ciekawe
1. jest studentem i na nic go nie stac 2. ma biednych rodzicow 3. nie ma pracy 4. jest skąpy 5. albo wlasnie odklada na nowe-uzywane inne autko 6. maluch to obciach i coraz mniej go na ulicach :D

ja mysle ze jest KURDYPEL ze jezdzi maluchem Ja przy 187 musialbym prowadzil siedzac na tylnym siedzeniu.. Po 2 mysle ze koles nie lubi sexu w samochodze na tylnym siedzeniu :/ a jest to fajna sprawa.. Po 3 ku mojemu zdziwieniu zgodze sie z sossem

Gość a to ciekawe
aha i nie jestem blacharą - patrze na status bo patrzylam do tej pory na mezczyzn jak na potencjalnych "panow domu" i nie interesuja mnie malolaty bez planow na przyszlosc - a jazda maluchem wlasnie z tym mi sie kojarzy!

Gość a ja już nie wierzę
tak, świadczy to raczej o braku ambicji u takiego faceta z natury faceci to zdobywcy i gadżeciarze, szukamy w nich nie tylko emocji i uczuć ale też bezpieczeństwa materialnego dla przyszłej rodziny, to raczej zdrowe podejście; reasumując autorko, to kiepsko o nim świadczy, że jeździ maluchem