Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głowa mi pęka

dziewczyna mnie zanudza już nie mogę

Polecane posty

Gość głowa mi pęka

ciągle tylko gada i gada, żeby jeszcze z sensem, lubię słuchać kobiet, ale moja bije je na głowę, ciągle mówi o pierdolach, nie wiem jak jej powiedzieć żeby się zamknęła zeby jej nie urazić, jeszcze trochę i ją rzucę w pizdu

Gość ladaco
wsadz jej kutasa w gębe

Gość malutka koniczynka
a o pierdołach tzn.????

Gość zamknij jej usta
całując ją :)

Gość głowa mi pęka
o jakiś lakierach, o swoich kolezankach ze cos tam zrobiły, ogólnie o pracy, co w jakims serialu wydarzyło się

Gość debilka1234567890
to kup sobie zatyczki do uszu albo taśmę klejącą dla niej(dla lepszego efektu 2rzeczy naraz tylko się nie pomyl przy używaniu ich, bo jeżeli twoja ukochana dostanie zatyczki do uszu, a ty taśmę na usta, to będziesz miał prze*rane).

Gość głowa mi pęka
gdzie ja napisałem ze nie potrafię z nią rozmawiać? mówie jej czasami w zarcie ze duzo mówi, teraz chce jej powiedzieć zeby do niej dotarło:) ale nie wiem jak, poza gadaniem jest sympatyczną dziewczyną

Gość multimedia
widzisz... bo wy mlodzi jeszcze jestescie :-) ona jeszcze nie wie, ze takich rzeczach nalezy gadac z przyjaciolka czy z mama... bo zwyczajnie faceci maja inna nature i kobiet nie rozumieja w takich momentach kobiety po prostu musza mowic! a ty nie wiesz jeszcze, ze czasem nalezy dla swietego spokoju wysluchac i przytaknac ;-) jesli powiesz: tak, kochanie, zapewne masz racje - to ona zawsze bedzie zadowolona kobiety potrzebuja sluchaczy i tyle ech, wam to dobrze, tacy mlodzi... dorosniecie i zromiecie ;-)

gdzie ja napisałem ze nie potrafię z nią rozmawiać? samo to, ze boli cie glowa od jej gadania na to wskazuje a macie jakies wspolne tematy?

Gość głowa mi pęka
mamy po 25 lat, ale ona ciągle nawija, podziwiam ze jej sie chce, potakuje jej bo innego wyjścia nie mam, skończy jeden temat to zaczyna drugi

Gość głowa mi pęka
ja jestem umysłem ścisłym a ona humanistką, moge z nią porozmawiac o podrózach, troche o sporcie o historii i tak ogólnie, no ale mnie nie ibteresuje kto co robi w serialu, albo jakies glupie proramy typu ktos tam tanczy