Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdamMMM

Czy w dzisiejszych czasach liczy się już tylko penis?

Polecane posty

Gość AdamMMM

Jestem przystojny, wykształcony, mam kasę itp ale średniego penisa i kobieta zostawiła mnie i jest teraz z osobą po zawodówce, który pracuje w sklepie jako sprzedawca i dodatkowo średnio wygląda. Oczywiste jest, że musi mieć dużego...czy to naprawdę takie ważne w dzisiejszych czasach?

Gość zenek bembenek
tak :classic_cool:

Gość marekkki24
Nie wazne, ja mam malutkiego, ma w zwodzie ok 8cm, a jak opadnie to i tak stoi.

Gość AdamMMM
chcialbym poznac dziewczyne ktora bedzie czytac wiersze mojemu penisowi i okrywac go kolderka w zimne dni, czy ja naprawde tak wiele chce od zycia?

Gość nie tylko penis
:P Trzeba mieć tez JAJA:classic_cool: Najlepiej duże :P

Gość AdamMMM
nie mam duzych jaj, jestem tylko Adam - wyrucham cie i spadam

Gość nie tylko penis
Adamie :D,to masz problem :P Musisz koniecznie to leczyć :P

Gość gdzie ci mezczyzniiii
nie tylko penis, ale wlasnie jego rozmiar! sorry chlopaki ale albo macie duzego penisa albo musicie zadowolic sie udawaną przyjemnością ze strony partnerki

Gość prawda i tylko prawda,
Nie oszukujmy sie, facet ze średnim penisem zawsze bedzie w gorszej sytuacji niż ten hojnie obdarzony. Tak samo kobiety mające fecetow z małymi członkami mogą sie na siłe pocieszać, no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma

Co tego że jesteś przystojny jak masz małego na wygląd penisa tez kobiety zwracają uwagę :p moze jeszcze masz brzydkiego? :p

Gość autorze czy każdy
sprzedawca ma dużego? ewentualnie jaki sklep?

Gość ewelina;p
nie liczy sie rozmiar pałki lecz jej moc ;p może byc mały ale wariat xD widocznie cos innego musiało być na rzeczy skoro cie zostawiła

Gość AdamMMM
pracuje on w realu na kasie i ma 25 cm w zwodzie

Gość autorze czy każdy
dziękuję za info :D podwijam kiece i lece :D;)

Gość AdamMMM
a co ze mną na niego trzeba uważać bo podobno dusi on swoim pytonem

jak jesteś taki w realu jak tu głupi chuju,to i dobrze ze zostawiła głupola z małym ptaszkiem

Gość ja mam 15 cm i 13 obwodu
i jakos laski jak sie przyczepiaja do mnie to nie moga sie odczepic nawet jak ja juz ich nie chce, nie wiem o co kaman, chyba mam cos w oczach, bo na kutasa raczej nie patrza

Gość poniżej 22cm nie podchodź
świat jest niestety okrutny

hmm a ja Ci powiem tak, nie o wielkość pindola sie tu rozchodzi (NO! o ile nie masz mikro-kutacha..) Piszesz że jesteś przystoiny, czyli laska przy tobie czuje sie dowartościowana iz u swojego boku ma fajnego mena, piszesz że masz kase czyli dajesz lasce jakies tam poczucie komfortu, że stać was na wygody. nie wierze że panna by Cie ot tak zostawiła dla jakiegoś kołka tylko z powodu fiuta. Musiałeś gdzieś nawalić w sferze jej 'psyche', albo wiec jej nie umiesz dobrze dupczyć, albo zwyczajowo zwykły egoistyczny cham i egocentryk z Ciebie w codziennym życiu. i to jej przeszkadzało, a ten klient z warzywniaka czy tam jakiegoś innego sklepu moze być akurat ciepłym kolesiem, mimo braku wykształcenia i średniej aparycji.

Widocznie trafiłeś na jakąś pustą lalę, skoro Cię rzuciła tylko z tego powodu. Nie masz czego żałować, tylko szukaj normalnej kobitki.

Gość gość
Mój facet ma ok. 15cm i co? Jakoś nie płaczę w poduszkę :P Tylko jakieś głupie idiotki lecą na rozmiar penisa, do kurwy nędzy mam całe życie spędzić z penisem czy drugą osobą??

Gość jezesmarian
Pojebalo was, 15 cm to w sam raz.

Gość blekotkowy
w dzisiejszych czasach liczy się jeszcze peniądz :) a swoją drogą ciekawe jaka jest zależnośc pomiędzy wielkościa penisa a inteligencją :D

Gość ja żyję 20 lat z jednym
facetem i do dzisiaj nie wiem ile mierzy jego kutas:classic_cool: i mam to w dupie jestem spełnioną kobietą:D

Gość rfedbhfdhfds
ja żyję 20 lat z jednym > no bo ty jesteś z tego zdrowego pokolenia jeszcze. A dzisiejesze 20-letnie kurwy to juz mialy po 10 facetow czy po 20 i gadaja tylko o tym ktory mial wiekszego i ktory lepiej je rznał :o świat schodzi na psy. tzn zawsze tak bylo i kazde pokolenie gada niby to samo, ale tym razem tak OSTRO schodzi na psy

ale masz problem ludzie z głodu umierają a ty o penisie to nie długość istotna tylko jakość z dużym to są same problemy ciesz się ,że masz sredniego