Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka-gosc

Zarazil mnie...

Polecane posty

Gość matka-gosc

Moj facet z ktorym jestem juz 4 lata zarazil mnie grzybica paznokci. Nie byloby w tym nic dziwnego, coz, zdarza sie gdyby nie fakt, ze on to przez ten caly czas ukrywal (ze ma to swinstwo) coprawda mieszkamy razem ale nigdy go nie widzialam chodzacego na boso, zawsze w skarpetkach lub tez butach. Na basen nie chodzimy. Dopiero jak u mnie stwierdzono to swinstwo to zaczelam sie interesowac skad to mam. I tak zaczelam kojarzyc fakty....ze nigdy ale to nigdy nie widzialam jego stop! No i wczoraj powiedzialam mu, zeby mi pokazal. A on na to, ze nic mi nie bedzie pokazywal, bo nie lubi i ze faktycznie ma tego grzyba znowu bo juz kiedys ma i go "obserwuje".... Ja chcialam koniecznie to widziec bo podejrzewam, ze on ma juz strasznie zaawansowany stan a u mnie to poczatki. Ale on sie uparl. No i mamy cyrk i klotnie... Jak myslicie, jakie wyjscie z tej sytuacji jest najrozsadniejsze?

Gość julka kulka
leczyc sie i juz:)

Gość superExtra
jak sie wstydzi tobie to pokazac, to niech idzie do lekarza i to leczy. co z tego jak ty to wyleczysz a on nie? i fakt, powinien ci o tym powiedziec.. moze nie wiedzial ze to zarazliwe?:) http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość matka-gosc
Oczywiscie, ze wiedzial! Ja jak zobaczylam, ze cos jest nie tak to od razu polecialam do dermatologa i od stycznia!!!juz mam preparat ktory stosuje. I nawet wtedy, jak ja mu powiedzialam, ze to mam i, ze trzeba uwazac bo to zarazliwe on mi nic nie powiedzial. On jest w sumie rozsadnym facetem, dba bardzo o higiene, jest inteligentny i nie moge sie poza tym o nic przyczepic. Ale to mnie zszokowalo...

ale masz faceta niedojrzalego i nieodpowiedzialnego raz ze ci nie ufa na tyle zbey ci powiedziec nie uwaza ze jestescie na tyle blisko zbey ci to mowic dwa ze ci nie powiedzial zeby cie ochronic przed zarazeniem :(

Gość Samanta DżONS,
4 lata i nic nie wiedziałas??? co za zwiazek:D:D:D:D ja widziałam wszytsko u swojego faceta:P poza tym co? wakacje w skarp[etkach, kapanie w skarpetkach, spanie w skarpetkach? ehh jakies prowo

Gość matka-gosc
Jak sobie wszystkie sytuacje przypominam to tez mysle, ze chyba bylam glupia zeby nie widziec! Tak, lato w skarpetkach bo on tylko i wylacznie w zakrytych butach chodzi! Kapiemy sie osobno, kazdy pod prysznic chodzi sam. Nie spi w skarpetkach ale nosi je az do pojscia do lozka! I potem dopiero kladac sie je zdejmuje...

Gość hhahahhaahah
i seks tez w skarpetkach???? ło ja cie..zalosneeeeeee:D:D:D:D

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Dobrze, że ni HIV'em albi inną wenerą! zawsze daje się zada po ślubie albo badania na choroby robi dla przyszłego partnera seksualnego!

Gość grzech mieszkac razem przed sl
ubem ja w wojsku sie zaraziłem i 8 la walczę z grzybica

Gość matka-gosc
Jak juz mowilam, ma to i ja juz teraz tez...ok. Chodzi mi tylko o to, jak on mogl to przedemna zataic! Myslalam, ze go znam na wylot! I teraz jeszcze nie chce mi tego pokazac jak to wyglada u niego. I mamy od wczoraj ciagly cyrk w domu :(. A ze ktos ma tego grzybka....no coz, rozne rzeczy potrafia sie w zyciu do czlowieka przyplatac.

Gość chinota
pewnie się bardzo wstydzi... ale skoro macie to teraz obydwoje to może już się nie bedzie tak wstydził ;) może powinniście też zmienić dietę, jeść mniej słodyczy, serów pleśniowych itp

Gość matka-gosc
Chcialabym bardzo zobaczyc te jego paznokcie w jak zaawansowanym stanie juz sa.

Gość upij go
a jak zaśnie, zdejmij karpetki i zobacz

Gość wymarzona
upij go najlepiej wtedy bez problemu zobaczysz co chcesz. Jezeli on nie bedzie leczyl tego swinstwa to i Ty sie nigdy z tego nie wyleczysz bo bedzie Cie zarazal,bledne kolo,zmus go do leczenia,znajdz jakies opisy jak sie moze skonczyc nie leczona grzybica,przecie on juz ma tak zaawansowana ta grzybice ze mu nie pomoga preparaty bez recepty. J abym go opila zdjela te smierdzace skarpety przez rekawiczki,oblalabym mu te giry kwasem( wtedy bym miala pewnosc,ze mnie juz nie zarazi) i spalilabym jego buciory i skarpeciory. Jestem bardzo uczulona na punkcie takiego lujostwa,a Twoj facet niewatpliwie do takich nalezy,mozna Ci tylko wspolczuc.

Gość Szalona1978
No nie chcę Cię straszyć ale grzybica to w 60% przypadków powikłanie od AIDS. Badałaś się na HIV?

Gość matka-gosc
:) no jego nie da sie niestety upic bo on nie pija alkoholi wysokoprocentowych tylko piwo...a ze jest duzym facetem i nawet jak wypije te 5 piw to i tak nie jest pijany. Jestem strasznie rozczarowana ta historia bo w sumie nigdy jeszcze nic nie mialam mu do zarzucenia. Pewnie ze wstydu nigdy mi nic nie powiedzial.. zachowal sie strasznie nieodpowiedzialnie. Na razie w ogole nie gadamy ze soba a mielismy w planach wyjscie wieczorne do pubu. Ale nici z tego. Nie wiem czy mam az tak dlugo mu robic cyrk az mi to pokaze czy mam dac za wygrana i tylko zmusic go zeby sie udal do lekarza..

Gość Jelito
I co już jestescie po rozwodzie ?

Gość matka-gosc
Do tego jeszcze przestał od jakiegoś czasy myć zęby.. Bo twierdzi, że pasta jest zbyt miętowa, że szczoteczka podrażnia mu dziąsła. Teraz został mu jeden siekacz i dwa kły. Grzybica przenosi mu się do ust, często sobie ssie duży palec w stopie może to dlatego. Martwię się o niego..

Gość owsicaaa
jak ja sie nabawilam owsikow, to zaraz mojemu powiedzialam. ale sie smial:)