Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joł jol bejbeee

język angielski

Polecane posty

Gość joł jol bejbeee

Chcialabym nauczyc sie angielskiego poniewaz za rok wyjezdzam do pracy do Angli, moj angielski jest na dosc niskim poziomia poniewaz nigdy nie miałam czasu na jego nauke(zawsze uczylam sie niemieckiego), mam 18 lat i dosyć szybko łapie słowka. Nie chcę chodzić na kursy i wydawac kupe kasy, chciałabym uczyc sie na własna ręke tylko nie bardzo wiem jak sie za to zabrać, możecie mi cos doradzić ??

Gość gfhfghfghf
tu sie nienauczysz angielskiego jedz do kraju anglojezycznego i po 3 miechach bedziesz szwargotac

Gość Dana***
Musisz uczęszczać regularnie na lekcje, co najmniej 2 razy w tygodniu. Ja i mój mąż prowadzimy zajęcia na żywo przez internet. Możesz uczyć się z każdego miejsca na ziemi. Tylko potrzebujesz mieć Internet i zainstalowanego Skype. Siedzisz sobie w ulubionym miejscu i masz lekcję z żywym lektorem. Lekcja praktycznie niczym sie nie różni od tradycyjnej. Widzisz tablicę, możesz robić ćwiczenia ze słuchania, ciągle rozmawiać ze mną. Wiecej możesz dowiedzieć sie na WWW.GOBEST.pl i tam zapisać się na lekcję próbną. 2 lekcje próbne gratis. a ceny lekcji od 30 zł. Gorąco polecam. Naprawdę świetna forma nauki.