Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszałkaopałka

Żelazko antycellulitowe - czy to zadziała ?

Polecane posty

Gość koszałkaopałka

Mam problem z cellullulitem. Próbowałam już różnych metod, kremy olejki,różne mikstury, ale efektu nie ma. Znalazłam taką stronę http://www.prasujemycellulit.pl. Czy ktoś był na takim zabiegu, na stronie jest sporo dobrych opinii.

Gość Hmmmmm^
Nazwa moze i specyficzna ale sama metoda jak najbardziej dziala. I nie ma nic wspolnego z prasowaniem oczywiście ;) No może oprocz tego, ze cellulit faktycznie znika. To jest metoda stosowana w salonach kosmetycznych, strone mają chyba od niedawna, ale jest już na niej mapka z gabinetami. Generalnie, zeby zauwazyc wyrazne i długotrwałe efekty to potrzebna jest seria co najmniej kilku zabiegow. Ale beda to takie efekty jakich nie da zaden krem, czy inna metoda stosowana w domu. Z reszta, warto pojsc chociaz jeden raz, by sie przekonac. Niektore salony stosują cennik za minute ;)

Gość gość
no ja usłyszałam o tym zabiegu w Studio Perfekt w Poznaniu i przyznam, że nie wierzyłam w cudowne efekty, dopóki sama się nie przekonałam na własnej skórze warto było :) jeśli ktoś ma problem z cellulitem i nie pomagają żadne magiczne diety i kremy, to lepiej od razu wydać pieniążki na żelazko antycellulitowe