Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafikk

czy podwyzszone cisnienie moze byc objawem niedobpru magnezu??

Polecane posty

Gość rafikk

witam. Mam niemalze wszystkie objawy niedobopru magnezu. zrobilem badania i rzeczywiscie wyszlo, ze mam niedobor tego pierwiastka. ponadto mam podwyzszone cisnienie, czy moze to byc objaw tego niedoboru? Bo na temat cisnienia nic nie znalazlem czy niedobor magnezu moze go powodowac. do lekarza mam wizyte dopiero w przyszlym tygodniu, a chcialbym sie czegos wczesniej dowiedziec

Gość rafikk
??

Gość Fruzzzzia
Nie wiem czy na pewno to jest tego objawem ale na pewno magnez obniża ciśnienie jeśli jest za wysokie. Może masz podwyższone ciśnienie bo masz za dużo stresu a magnez ma wpływ na układ nerwowy. Jak weźmiesz jakiś suplement to powinno Cię wzmocnić i fizycznie i psychicznie :) Ja miałam niedobór, brałam i biorę dalej plusssza z magnezem.

Gość takie coś
Pluszzz to jest super suplement na wzrost, jak sobie w buty wsadzisz.

Gość rafikk
rzeczywiscie mozliwe ze to takze przez stres. Zaczelo sie to od rzucania palenia. Praktycznie caly czas o tym myslalem. Pozniej problemy rodzinne, pozniej matura wiec sie zbieralo coraz wiecej tego. Od zawsze jestem bardzo nerowy

Gość Samotniczkaaona
i jesli do tego szybciej bije Ci serce to jest duże prawdopodobieństwo niedoboru magnezu. Ja wypróbowałam magnez zdrowit FORTE i też polecam bo naprawdę pomaga.

Gość Fruzzzia
Jeśli chcesz być wyższa/wyższy to oczywiście próbuj :) Plusssz ma wystarczającą dawkę magnezu wiec jak ma nie działać? ma jeszcze kilka innych witamin w składzie także uzupełni i inne niedobory.