Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lovely Bebe

Krem na rozstępy

Polecane posty

Mój problem jest taki jak u większoście kobiet. ROZSTĘPY !! Jak ja ich nie nawidzę. Już kiedyś je miałam ale trochę więc się ich w 2 tygodnie pozbyłam. A teraz? Mam je wszędzie i to jeszcze takie wielkie. Oliwka nie pomaga, masaż też. W takim razie co? Ja słyszałam że krem DAVE SHAPE UP jest dobry. Tylko nie jestem pewna. Moze stosowałyście? Jeśli tak to napiszcie jakie efekty. Pliska

Ja na Twoim miejscu dałabym sobie spokój z wcieraniem kremów. Lepiej wybierz się do salonu kosmetycznego na zabieg. Ostatnio czytałam, że na rozstępy dobrze działa laser Fraxel.

Gość rodzajka.
W moim wypadku cudnie sprawdziły się kosmetyki naturalne. Na rozstęp stosowałam masowanie z myciem mydełkiem firmy Lauro oraz olejek cytrusy z nagietkiem. Kosmetyki pierwsza liga bo całkowicie naturalne. Ciężko je czasem dostać, zależy skąd się jest, np. w Łodzi w CH Manufaktura znajduje się sklepik eko-kosmetyki Juventa i tam masz wybór jak w supermarkecie jeśli chodzi o naturalne środki, no i do tego wcale nie jest drogo, kremy są już dostępne od 20-30zł, a bez porównania lepsze niż ta cała chemia.