Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymarzona

Woda mineralna w szklanych butelkach jest o wiele

Polecane posty

Gość wymarzona

lepsza smakowo niz w plastiku i jest bardziej nagazowana. Kupowalam do niedawna cale zgrzewki wody mineralnej dopoki nie podkusilo mnie kupno Jurajskiej wody mineralnej w malych szklanych zielonych buteleczkach po 2,49 za sztuke,i od tamtej pory zadna inna juz mi tak nie smakuje,teraz gotuje kompoty ze swiezych owocow,ale zawsze jak jestem w Auchanie nie moge sie oprzec zeby nie kupic zgrzewki tej wybornej wody,jedyna wada to cena. Niby woda mineralna to woda wiec sie pytam dlaczego ta jest lepsza i drozsza?

Gość nickonicko2010
bo jedna woda mineralizuje sie w kranie a druga u źródła

Gość lelelelel
tak jak z piwem. piwo butelko jest lepsze od piwa puszkowego. ja i tak nie widze roznicy, wole wode niegazowaną.

Padło dobre porównanie, że to tak jak z piwem ;) Kiedyś gdy kupowałam wodę w automacie, wypadła mi taka podejrzana w plastikowej butelce.. postanowiłam się napić mimo wszystko (bo byłam bardzo spragniona). Cóż, w smaku przypominała reklamówkę foliową... Całej nawet nie dopiłam! Od tamtej pory, kupuję wodę w szklanych butelkach. No chyba że mam pewność (tak jak np. w przypadku sprawdzonej www.piwniczanka.com.pl), że woda jest świeża i nie leży zbyt długo w automacie lub sklepie...