Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahullllllllla

nieprzyjemny zapach z ust

Polecane posty

Gość ahullllllllla

kurde, rodzice mi powiedzieli zebym poszlam do lekarza bo mam nieprzyjemny zapach z ust i ze moze jakas mam chorobe. Tylko kurcze, samemu takie cos sie czuje. JA nigdy od siebie tego nie czulam, a oni sa super przekonani ze czuc. Dziwnie jakos. Macie jakies sposoby na to?

Gość grassss
Jak wyglada Twoj calodzienny jadlospis?

Gość ahullllllllla
zwracam uwage na to co jem, duuuzo pije wody mineralnej, odchudzam sie od 3 tyg wiec staram sie jesc dobrze

Gość grassss
"jesc dobrze" nic mi to nie mowi. Kazdy stara sie jesc dobrze. :)

Gość ahullllllllla
chrupkie pieczywo, jakies warzywa pluscos do pieczywa, ser, czasami jogurt, obiad - np ziemniaki z surowka , albo mieso z surowka, czasami cos na deser po obidzie slodkiego, a na kolacje jakis owoc. lubie tez piwo czasami wieczorem ze znajomymi wypic

Gość ahullllllllla
no i do tego sama wode pije, okolo 2 litrow dziennie

Gość grassss
Nie sadze czy warto tam zagladac.... Na tamtym forum poszukuje sie pigulki, ktora rozwiaze problemy...a takiej nie ma. Autorko, jezeli Twoje zeby sa w porzadku przyczyna musi tkwic w przewodzie pokarmowym. Nie ma innej opcji. Radze zrezygnowac zupelnie z cukru, napojow slodzonych, z mleka i przetworow, wyrobow z bialej maki i miesa. Przynajmniej na jakis czas. Jedz duzo surowek, zwlaszcza z marchwi i kapusty. Zjadaj salatke z pieczonego albo gotowanego buraka. Burak, marchewka i kapusta oczyszczaja i lecza przewod pokarmowy. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc i kontynuowac ten sposob zywienia. Do zlych nawykow lepiej nie wracac. :)

Gość grassss
Dodam jeszcze, ze bardzo duza role gra zucie pokarmow. Zanim polkniesz, dobrze przezuj.

Gość ahullllllllla
dzieki!

Gość maya123
Najlepiej to właśnie się przejdź do lekarza bo to może być co z żołądkiem albo układem pokarmowym - ale też warto płyn do płukania jamy ustnej używać, miętówki, gumy itp, możliwe że to tylko problem zębów i masz jakiegoś zepsutego tylko go jeszcze nie czujesz.

Gość ahullllllllla
tak wlasciwie to moze to i od zeba, bo wokol tych glupich zebow madrosci tworza mi sie kieszenie i wchodzi mi tam czasami jedzenie. bylam u dentysty z tym, ale ona na to nic nie moze poradzic tylko mi przemyla woda utleniona. czasami krew mi leci jak myje zeby, wiec chyba poraz kolejny do dentysty wyskocze