Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paradoks.

Jak zrobić żeby było dobrze?

Polecane posty

Gość paradoks.

Słuchajcie potrzebuję Waszej rady. Z Maćkiem chodzę już ponad rok. Bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie mojego życia bez niego, ale jest jeden problem. Jego brat! :| Kurcze.. nie wiem sama w jaki sposób o tym napisać, żebyście mnie źle nie zrozumieli.. ale Michał jest strasznie pociągający i wgl. ;P Muszę przyznać, że od pewnego czasu fizycznie pociąga mnie bardziej niż mój chłopak! :| Wprawdzie, mieliśmy jeden taki mały incydent, ale do niczego nie doszło, tylko pocałunki. I właśnie z tym jest problem. Gadaliśmy już na ten temat kiedyś, on powiedział, że strasznie mu się podobam i wgl, ale że pohamowuje się, bo ma szacunek do Maćka. Z kolei ze mną jest coś nie tak, bo nawet ostatnio jak całowałam się z moim chłopakiem to porównywałam to do tego jak było w tej sytuacji z Michałem :| wiem, że to okropne w sumie, ale nie wiem co jest. :| Wiem, że kocham Maćka i to tylko z nim chcę być, ale nie wiem skąd to cholerne pożądanie w stosunku do Michała? Robię coś nie tak? Pomóżcie !!. :|

jestes z Mackiem :D a Michal cie pociaga to pierdyknie z wielkim hukiem szybciej niz myslisz zranisz jednego stracisz obu

Gość paradoks.
Ale kurcze.. ja naprawde mam samokontrolę i wiem, że z Michałem nic nie bedzie :| wiem, że Macka nie zdradze... ale nie wiem po prostu skąd to pożadanie?!

myślę, że takie życie w kłamstwie nie wyjdzie Ci na dobre. pogadaj z Maćkiem o waszym związku, może uda wam się coś naprawić lub coś urozmaicić, chodzi o sprawy łóżkowe. może wtedy zapomnisz o Michale, jak twój facet będzie lepszy w tych sprawach. a jak nie to wyjście jest proste - skończ ten związek, a co do Michała, to nie wiem czy wtedy wam się uda jak łączy was jedynie kwestia pożadania. powodzenia. :)

Gość tak oto rosnie
nowe pokolenie kurewek... pewne rzeczy nigdy sie nie zmieniaja :P