Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelek_waniliowy

facet "ciota"

Polecane posty

Gość wafelek_waniliowy

dowiedzialem sie wlasnie ze moja dobra znajoma stwierdzila ze ja jestem taki facet ciota. bardzo to ciekawie, zanim z nia porozmawiam, chcialbym sie dowiedziec kim jest dla was facet ktorego mozna nazwac "ciota"? Co robi ? A czego nie robi?!

Facet ciota niczego nie rozumie np. gdy kobieta nie może isc do lóżka bo ma okres.

Gość nie ma swojego zdania
lubi jak mu sie matkuje

Gość aniabra
nie ma swojego zdania, boi sie wszystkiego

Magda- nawet nie wiem jak skomentowac Twój opis cioty. ??????????????????????????????????????????????????????????????? Kolego-autorze, nie sugeruj się tym!

Gość aha i achh
Facet ciota to facet dupa. Który nic nie umie zrobić, nie zna się na technicznych rzeczach, boi się jeździc autem. Facet ciota często bywa jednoczesnie bawidamkiem, bo tylko w wianuszku otaczających go i pochlebiających mu kobiet rosnie jego ego. Na tomiast w życiu codziennym, u boku żony, wykazuje cechy jak poadałam na poczatku. Cechą faceta cioty może być, ale nie musi, podbieranie żonie kosmetyków, i nie mówię tu o kremie Nivea. Mój osobisty facet ciota podbierał mi takze tabletki dla kobiet wchodzacych w wiek menopauzalny.

Gość Murzynobijca
Powiem ci jak nie być ciotą. Miej kobiety w dupie. Nie nadskakuj im, traktuj byle jak, obojętnie. Nie uginaj się i stawiaj na swoim. Jeśli się jakiejś nie podoba to nara, kobiety to nie wszystko.

Gość nie ma swojego zdania
tym powyzej sie nie sugeruj, bo zostaniesz sam. nikt nie chcena staly zwiazek chama

Gość fajansiarz
Facetem ciotą można też nazwać mężczyznę metroseksualnego.

Gość wafelek_waniliowy
widze rozne definicje niby geja lubiacego kosmetyki ale tez faceta ktory nic nie potrafi albo daje sie rzadzic kobiecie

Gość Pancia Kierowniczka
Pogadamy w pracy - Murzynobijco ;)

Gość to tak jakakakak
to taki facet ,co o wszystko pyta swoją dziewczynę,nie ma swojego zdania,nie umiem sam podejmować decyzji,boi się wyzwań,użala się nad sobą

Gość Murzynobijca
Taki, który prowadzi banalne rozmowy z kobietami, najczęściej o 'uczuciach' i innych głupich tematach, które rozumieją tylko kobiety.

Gość demii
Mi sie kojarzy to pojecie z takim facetem co sie czai:D....albo na wszystko sie zgadza..zero inicjatywy zero testoseteronu:D

Gość kizia @ mizia
ja nazwałam faceta zaraz jak to było..... cwelem, boże.... zgłosił to na policję, że mu ubliżam hahaha.... przyjechło dwóch gostków na interwencje jak mnie ujrzeli to uśmiechy po nosem bo ja malutka taka mróweczka a on 100 kg hahaha cwelem go nazwałam nie wiem skad takie słowo zaczerpnęłam ale zabolało go jak cholera :)

Gość nasze światy sa odległe
kobiety sa tepe.. i glupie nie reaguj na je bezpodstawne teksty

zaraz zaraz cwel i ciota to zupelnie inne kieruneczki nma sie klaniaj ;D

Gość kizia @ mizia
no nie zupełnie tak jest jak prawisz.

Gość wafelek_waniliowy
28 lat mam

Gość frodo11111
facet ciota - to np pedał

czesto tez chodzi o faceta "ktoremu trzeba mowic co ma zrobic", jest w tym wzgledzie jak przyslowiowa "baba", nie zaznacza walsnego zdania, nie jest asertywny ani pewny siebie Przyklad: facet "nie-ciota" wpada - i mowi moje drogie imprexza u mnie o 20.00, badzcie gotowe i w dobrych nastrojach (czyli dominuje + przejmuje inicjatywe) facet "ciota": ej, ej, ej ...ej.. no chodzicie, no przyjdzcie - no prosze was - bedzie fajnie - tylko przyjdzcie - przyjdziecie? o 20.00 rowno przyjdziecie?;-))

Gość po co jakieś definicje...
ciota to facet nadający sobie nick WANILIOWY WAFELEK :O :O :O

dokładnie, facet z takim nickiem musi być ciotą z definicji :D myślałam, że to laska założyła topik :D wafelki waniliowe są mdłe :P

Gość gość
Ile kobiet tyle definicji ciot. Bądź sobą ale ogólnie zachowuj sie jak facet - gdy trzeba kup kobievice kwiatka, gdy trzeba dobrze ją przeleć, gdy trzeba daj jej się obić po mordzie a kiedy indziej ty ja obij. Kobiety lubią huśtawki emocji, nie bądź ani za wulgarny ani za miękki. Tyle o nie byciu ciotą.

Gość gość
C***a nie c***a wyglądaj nawet jak Biedroń i tak się zachowuj ale żadna nie nazwie cię ciotą gdy ją dobrze wyl...esz;p Wiem co mówię.

Gość gość
c***a -pedal cwel---na sile spedalony

Gość gość
Moi drodzy jestem chłopakiem i jestem C***A tzn chłopak do towarzystwa panow robie im dobrze każdy z którym byłem był zadowolony i zapraszal na więcej rozni bywaja przeważnie geje ale zdazaja się i zatwardziali heterycy niedawno zaczepil mnie taki jeden nadmienię ze mam dziewczeca urode wiec może to go zmylilo był natarczywy mowie w delikatny sposób do niego żeby się tego odemnie bo jestem chłopcem a on niewieze dopóki niezobacze wiec opuscilem spodnie rajstopy i mu pokazałem galy zrobil raz na moja twarz raz w krk się gapil i kercil glowa mowi no skoro az tak dalek zaszliśmy może bym sprobowa jak to jest z chłopcem zaprosil mie do siebie rano jak wychodziłem od niego zapytal spotkamy się jeszcze jesteś naprawdę dobry w te klocki żadna dziewczyna jeszcze niezrobila mi tak dobrze jak ty co bys powiedział jakbyśmy się na lykend umowii dziś sobota mam być u niego na 20 robi imprezke będzie mieszane towarztstow dzwonil do mnie i mowil ze zarówno dziewczyny jak i faceci chcieliby mnie poznac wiec mnie poznają miłego dzionka zycze wszystkim Paweł

Gość gośc1234556
prsawdziwa c***a to wlasnie ja,wale sonie konia obok niej i stoi mi ze mi wsadza wibro w d**e.......smieje sie ze mnie ze lubie preta i wtedy jest twadry.........a mi stoi bo czuje ze wlasnie ponizony czuje sie spelnioy,nie majak dochodzisz gdy laska ci wsadza w wibro w***e